maisel Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 (upraveno) SOS zítra je naplánován rodinný nákupní výlet do BRD. Zatím vedou Mnichov nebo Norimberg. Co si mám vybrat z hlediska nákupů, o hodinky bohužel nejde, i když se třeba něco objeví... Nebráním se ani vybrat nějáké bližší město k hranicím, ale nevím jaké? Moc díky za rady. To že se to většinou nevyplatí a koupím to tady,neřeším,rodina rozhodla. Upraveno 8. listopadu 2007 uživatelem maisel
Honzajs Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Regensburg, Passau ?? V Regenburgu jsou taky pěkný šopy, jinak upřimnou soustrast
Pepino65 Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Záleží na tom odkud pojedeš. Protože to mám skoro všude "blízko", tak za nákupy do Zwickau, Bayreuthu, Weidenu, Hofu a Bambergu. To vše je přes přechody v Pomezí a Kraslicích. Pokud pojedeš přes Rozvadov, tak Weiden, Regensburg, Nürnberg.
maisel Odesláno 10. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Děkuji všem vyhrál Regensburg, bylo to utrpení Nicmémě německý hračkářství jsou stále o značný krok vpřed SOS zítra je naplánován rodinný nákupní výlet do BRD. Zatím vedou Mnichov nebo Norimberg. Co si mám vybrat z hlediska nákupů, o hodinky bohužel nejde, i když se třeba něco objeví... Nebráním se ani vybrat nějáké bližší město k hranicím, ale nevím jaké? Moc díky za rady. To že se to většinou nevyplatí a koupím to tady,neřeším,rodina rozhodla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se