only Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Zdravím ve spolek. Od mého taťky jsem dostal před cca týdnem hodinky Glasshüte, made in GDR. Jedná se o automaty, při pohybu s nimi je slyšet oboustranný nátah a je při tom slyšet cvrčení (jako u Valjoux 7750). Hodinky jsou koupené před 40 lety. Mám dotaz, zda tyto hodinky znáte, o jaké (samozřejmě kvalitou) hodinky se jedná, jaká je jejich cena (nechci je prodat, ale pouze mě zajímá co vlastním) a celkově mě zajímají informace o těchto hodinkách. Budu moc rád za jakoukoli informaci. Omlouvám se moc za velikost obrázků, ale přestal mě fungovat program na komprimaci a tak to dávam rovnou z foťáku. Only. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
only Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Tak ještě jeden obrázek ze předu. Omlouvám se za malý zmatek. Only. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 co trochu hledat http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8327
only Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Stydím se Jinak díky moc za odkaz. Už vím, na čem jsem. I přesto z nich mám radost. Díky Only.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se