Tomasak Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 CHASE DURER Dnes jsem narazil na tyto hodinky. Pro mne nový objev. Líbí se mi masivní design. Jaké jsou na tuto firmu reference?? Kde se dají koupit za dobré ceny?? CHASE DURER WATCHES - MENS TRACKMASTER PRO (222.9BY2) O D K A Z $894.00 Chase-Durer Conquest Chronograph Watch Titanium Bezel O D K A Z $655.00
Návštěvník Snow Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Jeden názor bych měl, a to, že to jsou sakra drahé quartzky .
vito Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Jak vždycky zdůrazňuji, toto je můj naprosto neodborný a ryze spotřebitelský názor. Ten první model je naprosto něčitelný. Pokud se musím soustředit, abych určil kolik je hodin, pak jsou pro mne takové hodinky na nic.
kejklik Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 Chase Durer umí i mechanické hodiny s Unitasem 6497, průměr hodin 50 mm, tloušťka 18 mm. Jmenují se Warhawk a prodávají se za cca 600 $. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andreas.ks Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 A ty jsou hezké... kde se objevují?
kejklik Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 Třeba tady, společně i s jinými pěknými kousky. Chase Durer
cody Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 (upraveno) Dobrej tip Kejkliku, pekne. Moc se mi libi ze je konec vterinovky podobny jako logo u dvanactky. Pekne sladene. A korunka je taky A1. Upraveno 30. září 2008 uživatelem cody
vor Odesláno 30. září 2008 Nahlásit Odesláno 30. září 2008 (upraveno) Jak vždycky zdůrazňuji, toto je můj naprosto neodborný a ryze spotřebitelský názor. Ten první model je naprosto něčitelný. Pokud se musím soustředit, abych určil kolik je hodin, pak jsou pro mne takové hodinky na nic. Na to, aby jsi věděl, kolik je hodin, máš přece telefon nebo PC. Celkem se mi zamlouvá tady ta řada Conquest ( bílá a černá) - http://www.classybrand.com/watches/watch_l...lename-1076.asp Upraveno 30. září 2008 uživatelem vor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se