Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

The Longines Legend Diver, is a re-issue of a 1960 diving watch produced during the hour of glory of marine exploration and military and sports diving.

Caliber

Selfwinding mechanical movement (L633).

Case

Stainless Steel. 42mm.

Internal turning diving bezel.

Domed Sapphire crystal.

Screw-down case back and screw-in crowns.

Water-resistant to 300 meters (~1000 feet).

Dial

With internal turning diving bezel.

Indexes and rhodium-plated superluminova luminescent hands.

Bracelet

Black synthetic strap with buckle.

post-1315-1194809750.jpg

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ve zbranich a nabojich je u nich uvedena cena cca 47000kc s tim, ze je nabizi hodinarstvi Bechyne. Krasne potapky, u me maji dalsi plus za datum - nedatum. Skoda ze je uvnitr jen 2824, desingove jsou nadherne.

Návštěvník YPO
Odesláno

... v dnešní době diver hodinek je to jenom další pěkná imydžofka :) - s tímhle sklem bych fakt do vody nevlezl, ale jsou to jedny z mála longines, které můžu ...

Odesláno
  michali napsal:
The Longines Legend Diver, is a re-issue of a 1960 diving watch produced during the hour of glory of marine exploration and military and sports diving.

Caliber

Selfwinding mechanical movement (L633).

Case

Stainless Steel. 42mm.

Internal turning diving bezel.

Domed Sapphire crystal.

Screw-down case back and screw-in crowns.

Water-resistant to 300 meters (~1000 feet).

Dial

With internal turning diving bezel.

Indexes and rhodium-plated superluminova luminescent hands.

Bracelet

Black synthetic strap with buckle.

Máte někdo nějaký prověřený obchod na Longines?

Odesláno
  rak.pavel napsal:
Máte někdo nějaký prověřený obchod na Longines?

Ja jsem se ptal u altmana v plzni a rikali 46k. Ja ted pocitam penize a premyslim, jestli ted anebo si pockat a koupit neco az na jare. Kdyby byly pod 40 bylo by to jednodussi :)

Odesláno
  utrejch napsal:
Ja jsem se ptal u altmana v plzni a rikali 46k. Ja ted pocitam penize a premyslim, jestli ted anebo si pockat a koupit neco az na jare. Kdyby byly pod 40 bylo by to jednodussi :)

Označil jsem jsem jiný příspěvek,to snad nevadí. Připadám si hloupě, ale já na nich ten datum prostě nevidím.

Odesláno
  utrejch napsal:

Rozmysli se, rozmysli, na sve stesti pomysli...

V Nemecku ve kseftu je maji za 1440,-Euro a v Amsteramu na letisti za 1210,- Euro...

Odesláno
  anton napsal:
Chtěl jsem předtím reagovat na codyho označení datum-nedatum.

Promin, to byl zert.

Narazel jsem na to, ze dnes datumovka snad ani neni brana jako komplikace nybrz jako samozrejmost. Ikdyz zustanes u potapek, koupit nejake bez datumu neni jen tak. Samozrejme ze kdyz se na to zameris neco na trhu je, ale treba v bazaru Chronomagu kde se vetsinou objevuje u Svycaru Nemcu Americanu Eta (svetla vyjimka je Unitas) a u Japoncu kalibry 6x a 7x tak datum smri na ciferniku temer pokazde. K moji nelibosti. Schvalne koukni na starsi prodeje. Proto jsem chvalil tyhle, protoze ac je tam strojek co datum umi, hodili ho do riti nebo alespon neudelali do ciferniku okynko.

Odesláno
  cody napsal:
Promin, to byl zert.

Narazel jsem na to, ze dnes datumovka snad ani neni brana jako komplikace nybrz jako samozrejmost. Ikdyz zustanes u potapek, koupit nejake bez datumu neni jen tak. Samozrejme ze kdyz se na to zameris neco na trhu je, ale treba v bazaru Chronomagu kde se vetsinou objevuje u Svycaru Nemcu Americanu Eta (svetla vyjimka je Unitas) a u Japoncu kalibry 6x a 7x tak datum smri na ciferniku temer pokazde. K moji nelibosti. Schvalne koukni na starsi prodeje. Proto jsem chvalil tyhle, protoze ac je tam strojek co datum umi, hodili ho do riti nebo alespon neudelali do ciferniku okynko.

Já mít hodinky bez datumu, tak jako bych hodinky neměl vůbec. Ochoten bych to byl akceptovat jedině u Calatravy.

Odesláno
  INA napsal:
Rozmysli se, rozmysli, na sve stesti pomysli...

V Nemecku ve kseftu je maji za 1440,-Euro a v Amsteramu na letisti za 1210,- Euro...

Ve Vídni je také mají za 1.440 EUR (cca. 37.000Kč). To je list price, kterou ti sdělí. O slevách se můžeš následně bavit. A mají je skladem.

U nás je list price 48.000Kč. A čekáš cca. 2 měsíce.

Neřeším ebay a podobně, tam podobné rozdíly chápu, ale mít jinak postavený ceník v ČR a na západě a lišit se tak výrazně, to je od dovozce Longines do ČR skutečně tah hodný génia.

Zaplatit 48.000Kč a hodinky objednat podle katalogu bez možnosti vyzkoušení na ruce, to je fakt terno.

Odesláno

Jedna ze svetlych vyjimek diveru...

Proti perpetual kalendari (napr. ve stylu Ulysse Nardin Perpetual GMT) nic nemam, ale mit v hodinkach kolecko nebo rucicku ktera se umi jen tocit dokola a kazdou chvily ukazuje nesmysl (unor, kratke mesice) me nelaka ani trochu. A i u takovych desingovych desingovych lahudek jako jsou divery od Omegy ci Rolexu mi na ciferniku temer vzdy vadi.

post-3003-1228488892.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...