willberich Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Ahoj. Mam hodinky Seiko a na nich mesh. Potiz je v tom, ze mesh lesteny, takze se dost leskne kdezto pouzdro hodinek je z 80% takove matne brousene. Rad bych si nejak svepomoci mesh upravil do teto matne varianty. Mate nejake tipy jak na to? Podotykam, ze jsem v zahranici a nevim kde se zde nachazeji obchody pro lidi trpici stejnou nemoci jako ja, tzn cape code ubrousky ani brusne papiry asi nesezenu, idealne tak kdyby to slo v domacim prostredi. Prikladam foto a predem vsem dekuji za rady. William
Liqid Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Houbička na nádobí třeba, ale mesh ti půjde blbě, mezi ty očka se nedostaneš a budu to tak napůl. Radši bych koupil jinej již matnej.
willberich Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Diky za tip. Vyskousim to, v pripade nezdaru pak koupim z vyroby upraveny mesh.
Johny111 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Jedným riešením pre zmatnenie by bolo pieskovanie ... Pieskovačka pre domáce použitie stojí do 50.- ?.
Robero79 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 ja bych na to vzal matovaci kotouc, tak jak se to dela normalne a ten nasadil treba na vrtacku. nemam sice zkusenost, ale mozna by se ten kotouc dal poridit i v obchode jako je OBI apod.
Johny111 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 V 28. 3. 2016 v 19:04, Robero79 napsal: ja bych na to vzal matovaci kotouc, tak jak se to dela normalne a ten nasadil treba na vrtacku. nemam sice zkusenost, ale mozna by se ten kotouc dal poridit i v obchode jako je OBI apod.Tak toto by som nerobil. Nemáš skúsenosti a dávaš rady ...
Robero79 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 V 30. 3. 2016 v 18:15, Johny111 napsal: Tak toto by som nerobil. Nemáš skúsenosti a dávaš rady ...to sice nemam, ale pouze s nakupem matovaciho kotouce v obi... :-) vetsinou tyhle veci kupuju totiz jinde. Willberichova otazka byla na domaci reseni, takze porizeni kotoucove lesticky s matovacim kotoucem od Bergeonu mu radit nebudu. Matovaci kotouc je v podstate drateny kotouc s dratky o prumeru tak 0,3 mm, muze byt i mensi ale i vetsi, podle toho jaky chces vysledny povrch, dratky budou mit vyhodu tu, ze zalezou i mezi ocka meshe. A kdyz uz jsme u tech dobrych rad, hodinare nebo zlatnika s piskovackou jsem jeste nevidel, ale s matovanymi hodinkami se setkavas casto - jak myslis, ze to ti sikulove hodinarsky delaji? piskovackou myslim moc ne... ;-) pokud by mel Willberich Dremmel mini brusku, muze se inspirovat zde: http://zlatnici.swah.cz/447-nastroj-stopkovy-matovaci-kotouc-dratky-oslash-0-3-0-6-mm/ nebo zde:http://zlatnici.swah.cz/449-nastroj-stopkovy-matovaci-sada-minimat/ existuje to samozrejme i na vetsi nastroje, podstatny je prumer dratku. capecod, brusny papir, brousky bych v tomhle pripade asi nepouzival, nezbrousi ty vnitrni hrany ocek meshe a bude to vypadat blbe...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se