Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení členové, předně se omlouvám, pokud jsem špatně hledal zde či googlil ....

Jelikož se mi po dvou měsících zde začínají podezřele hromadit nové a nové hodinky a tomu i odpovídá stav, že je často střídám a díky služebním cestám bych měl rád sebou jedny do foroty, sháním cestovní pouzdro.

Můj požadavek je pouze na 1 ks hodinek, tahy nenosím, tedy co nejergonomičtější, resp. "nejplacatěší" tak, aby bylo možno denně nosit v brašně s notebookem. (Mám od Timefactors pouzdro na 1+1 ks, tedy moje představa je přesně poloviční tloušťky).

Předem díky za tip.

Pokud by nebyl standardní výrobek, nejspíše bych se musel uchýlit k zakázkové výrobě.

Lukas

Odesláno

Přesně takové mám a spokojenost, je placaté a dam tam hodinky i na tahu... I Brajtle s překlápěčkou se tam v pohodě vejdou :)

Odesláno

Pánové díky za tip. Ale dal bych přednost řekněme trošku festovnějšímu provedení ... narazil jsem na ideální (viz odkaz níže), bohužel není dostupné. Bylo by ideální. Kdyby náhodou někdo na podobné narazil, prosím o nápovědu.

http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Leather-Travel-Watch-Case-watch-box-storage-case-jewelry-box-collection-box/1181826677.html

Děkuji, Lukas

Odesláno

Pánové, děkuji za pomoc a za "postrčení" .... na ebay mě nenapadlo hledat, nákup je tam pro mě trošku komplikovaný ... ale s tím mi už pomůže kamarád.

Tak nechť se toto vlákno propadne do análů fora :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...