Prokop Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Už jsou hotové černé pásky se žlutým šitím! Potřeboval bych se dohodnout se všemi, kterých se tato specialita týká, na způsobu předání. Kdo z vás stojí o osobní předání v Praze a blízkém okolí? Kdo ho chce naopak zaslat poštou? Díky za echo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Už jsou hotové černé pásky se žlutým šitím! Potřeboval bych se dohodnout se všemi, kterých se tato specialita týká, na způsobu předání. Kdo z vás stojí o osobní předání v Praze a blízkém okolí? Kdo ho chce naopak zaslat poštou? Díky za echo. Diky, předpokládám, že to je ten druhý nedodaný pásek. Takže se hlásím. Prosím poslat. Josef Jindra Borová 357 373 63 Ševětín tel. 608023085 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Připravuje se v dohledný době nějaká další Chronomag l.e.?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 Poslal jsem SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 Prosim poslat. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 Doufám, že zde brzy bude foto řemenu včetně hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 Doufám, že zde brzy bude foto řemenu včetně hodinek mrkni sem tady je fotek dost ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...%5C.&st=440 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2007 mrkni sem tady je fotek dost ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...%5C.&st=440A co foto nesportovní l.e., dával je sem někdo?!? Viděl jsem jen ty s tim bílym ciferníkem, jiný jsem nenašel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 19. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Další - v pořadí již třetí Chronomag l.e. je pouze v rukou členů tohoto diskuzního fóra. Vznikne jen pokud bude o její vznik zájem! Myslím, že je tu již hodně lidí, kteří vědí že jsme schopni vyhovět leckterému přání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 rordo, je tu celá sbírka fotek linea chronomag l.e. - stačí být kapinku trpělivý. Myslím, že je tu i specielní fotkám věnované vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Hele Prážáci (minimálně) - neuděláme sešlost s předáním řemenů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Hele Prážáci (minimálně) - neuděláme sešlost s předáním řemenů? Jo, udělejte! Já sice řemen už mám, ale přišel bych se podívat (provětrat svoje žluťásky č. 10). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 Další - v pořadí již třetí Chronomag l.e. je pouze v rukou členů tohoto diskuzního fóra. Vznikne jen pokud bude o její vznik zájem! Třeba já bych zájem měl ... Něco na způsob diplomatů by bylo naprosto famózní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 24. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 Třeba Diplomaty ve 40mm průměru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 Třeba Diplomaty ve 40mm průměru?Jo, přesně něco takovýho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 Třeba Diplomaty ve 40mm průměru? to by mne taky lakalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Třeba Diplomaty ve 40mm průměru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) Třeba Diplomaty ve 40mm průměru? Že by už konečně nastala ta správná doba? Pokud vím, tak ze strany pana Helikara zde panovala obava, že zvětšením průměru hodinek dojde ke změně proporcí. Toho bych se ale vůbec nebál. Tak třeba - jak dopadl remake Spartaků - skvělý výsledek, nádherné hodinky. Naopak si myslím, že poměrově snížené pouzdro (ubral bych ze spodní části v prostoru dýnka, tzn. z oblasti, kterou při nošení nevidíme) neubere nic z jejich elegantního vzhledu, ba naopak dá více vyniknout cylindrickému sklu. Kamile předem se omlouvám za použití části tvé fotky. No, není to nádhera?: Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) ...jsem kliknul vedle a už to nejde smazat.... Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 dobrý, týpo, vidím že sis polepšil ! Prodám svoje zánovní auto a mám na ně taky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se