M@chino Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Za prve ocekavam, ze vlakno bude velmi rychle uzavreno. Za druhe co me vedlo k jeho otevreni: 3x Plzen a uvaha, ze logo Heuer je "vintage". Ale puvodni logo Tag Heuer uz vastne take ... alespon v rade Aquaracer. TAG uz neni v Heuer davno a grafika se take zmenila ... takze puvodni logo se nejspise uz nebude opakovat ...
M@chino Odesláno 5. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Doplnim: napoveda na Calibre11.com ... recenze new Aquaracer
Karussell Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 (upraveno) Toho loga je škoda, to G se šipkama bylo krásný. Motor TAG - Porsche, to zní krásně. Spoustu chronomagorů nemůže TAG dohromady s Heuer unýst, ale mě to teda neuráží. TAG byla moc zajímavá společnost. 660-800koní dle nastavení turba. Sorry za OT. Upraveno 5. dubna 2016 uživatelem Karussell
M@chino Odesláno 5. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 V 5. 4. 2016 v 18:34, Karussell napsal: Toho loga je škoda, to G se šipkama bylo krásný. Motor TAG - Porsche, to zní krásně. Spoustu chronomagorů nemůže TAG dohromady s Heuer unýst, ale mě to teda neuráží. TAG byla moc zajímavá společnost. 660-800koní dle nastavení turba. Sorry za OT.Ty jo ... tak tohle jsem zase vůbec neznal já ... člověk se musí stále něco učit ... velká paráda, která TAG dává úplně nový příběh ... díky Tom
Vojta3 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Souhlas, G se sipkama je velmi zajimave
vanderB. Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 já zas nelituju...mně přišlo osmdesátkový
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se