Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové hledám hodinky, našel jsem GPS hodinky, které by mi mohly vyhovovat:

- premiový vzhled

- nutně quartz (mám rád automaty, ale jde mi o hodinky, které nebudou na ruce každý den)

- určené pro víkend, na chatu, na kolo, motorku, dovolená, moře, termály s teplotou kolem 38 a

množstvím solí, 

- tah

Vybírám z:

CASIO MTG G1000D-1A, CITIZEN CC2006-53E, CITIZEN CC1084-55E, SEIKO SSE053J1, SEIKO SSE011J

Každé mají své +-. Hodně jsem toho vygooglil. Nejvíce se mi líbí seika, citizeny jsou pěkně minimalistické (CC2006), casia asi nejpraktičtější.

Díky za názory

Návštěvník YPO
Odesláno

já ti asi neporadím, páč si myslím, že lpět na GPS je úplnápíčovina ..... ty 6000 co máš x měls x nevím x v prodeji ..... to byla x je takypíčovina .... prodávat to ..... to sou zatím nejlepší lowendy co jsem měl ...... s těma umřu i bez GPS

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Tuto reakci jsem čekal, máš pravdu, to já vím ...

napíšu ti to ještě jinak .... v práci (kde fakt potřebuji přesný čas) mám hodiny co se seřizují pravidelně (asi 1x za hodinu) přes GPS ..... to dost často nefunguje a řídím se podle hodinek (Casio 6000), jinak bych byl v p...li veliký ........  pokud to chceš jenom jako vykundáfku typu "vole mám GPS hodinky" tak směle do toho ..... pokud chceš hodinky na přesný čas, tak rádio zatím vede první ligu = moje zkušenost

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...