Doriaan Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Konečně jsem dal dohromady své sporty...ještě nejsou uplně top, je to zatím taková provizorka. Chtěl jsem je bez datumu a je tam samozřejmě kalibr 66 bez datumu.Doufám, že nikoho tím nepobouřím. Omlouvám se za fotky...je to foceno z tel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Můžu se zeptat na technologii výroby ciferníku? Dost by mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Nadhera. :-)Uz tady probehl i bastl PS2 Orlik, tak neni duvod k pohorseni. ;-)A taky jsem zvedavy jestli je to udelane na tiskarne nebo jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Mna zaujalo aj puzdro. Je odstraneny chrom komplet? ci sa mi to iba zda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Pouzdro je zbaveno chromu. Ciferník byl takový pokus. Zadal jsem grafikovi návrh, ten to dal dohromady a pak kamarád vytiskl na sitotisku. Je to natištěné přímo na plechovém cifru, který jsem zbrousil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Zkusím nafotit za lepšího svetla. Ciferník vypadá jak z továrny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Jj pofot to viac aj to puzdro nech vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Super ,dávam bod za kreativitu,pekný originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Díky, přidávám lepší foto. Ručičky budou černobílé a armovák bílý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Hezké, ale měl jsi použít strojek 68, 66 je tenčí a bude ti tam kloktat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Snad budou stačit fotky. Až budou úplně komplet tak vložím foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dal jsem tam vložku a zatím nekloktají. Uvidím co udělá čas s něma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Uz davnejsie som rozmyslal z jedneho vraku humberta urobit mosadzne puzdro, ale nejak sa mi nechcelo ale ked to vidim tak sa asi do toho pustim. Ako si isiel na odstranenie chromu? Chcemicky, alebo mechanicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Odstraňoval jsem mechanicky. Jde to relativně dobře, jen je potřeba dat pozor ať je nezaoblíš. Zkoušel jsem je i pomoci čpavku zatmavit což jde, ale více se mi líbí tak to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlboro Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Je to super nápad, je možné si u vas udělat vlastni popis? Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Určitě by to šlo. Pokud by to bylo ve stejném rozměru a jen bych odstranil monogram, tak není problém. Cca 300 Kč. Pokud by jste chtěl jiný vzor či rozměr už by to musel řešit grafik. Není to problém, jen je potřeba už řešit individuálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlboro Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Určitě se domluvíme. Mam nějakou představu něco na zkoušku. Napíšu do sz. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 13:16, radorado napsal: Uz davnejsie som rozmyslal z jedneho vraku humberta urobit mosadzne puzdro, ale nejak sa mi nechcelo ale ked to vidim tak sa asi do toho pustim. Ako si isiel na odstranenie chromu? Chcemicky, alebo mechanicky?Kdysi jsem to dělal pomocí kyseliny solné a auto nabíječky. Tuším jsem tam měl 12V. Během pár minut to bylo naprosto čisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 V 9. 4. 2016 v 20:30, Fajkus napsal: Kdysi jsem to dělal pomocí kyseliny solné a auto nabíječky. Tuším jsem tam měl 12V. Během pár minut to bylo naprosto čisté.Tohle je zajímavé, napiš prosím víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Doriaan: Nádhera!!!Asi tě později požádám o jeden individualizovaný cifr mně šitý na míru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se