pakr Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Měl bych dotaz na případné majitele hodinek Slava automatické s komplikacemi den v týdnu/datum - kalibr 2427. Je možné je natáhnout i manuálně nebo funguje pouze automatický nátah? Jedny takové vlastním po otci. Normálně jdou, překlápění dne v týdnu i data funguje normálně, ale nejde je natáhnout korunkou. Zajímá mě proto, jestli to je vlastnost nebo budou muset k hodináři na opravu. Pouzdro je sice hodně opotřebované ale ciferník má úžasný styl 80. let...
tatraplan Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Zdravím, mám taky doma a nedalo mi to.Vyhrabal jsem je z bedny a natáhl klasicky korunkou, zatím fachčí bez problému...
pakr Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Díky za ověření, tak to nebude vlastnost, ale nějaký problém... Btw. pár zajímavých linek o tomto kalibru:https://thewatchbloke.co.uk/2015/07/03/sekonda-slava-2427/ - demontáž rotoru - montáž rotoru - rozborka kalibru 2428, který je vlastně stejný s 2427 až na můstek s rotorem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se