Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Návštěvník RaGe
Návštěvník Snow
Odesláno

Mám za to, že konkrétně firma Favre Leuba už ani tradičnější nemůže být vždyť byla založena v Le Locle roku 1737 a takovou historií se nemůže pochlubit žádná firma snad jen Blancpain byl založen dřív a to v roce 1735. "Problém" Favre Leuba tkví v tom, že není tak pevně zakotven v povědomí široké veřejnosti.

Odesláno
Mám za to, že konkrétně firma Favre Leuba už ani tradičnější nemůže být vždyť byla založena v Le Locle roku 1737 a takovou historií se nemůže pochlubit žádná firma snad jen Blancpain byl založen dřív a to v roce 1735. "Problém" Favre Leuba tkví v tom, že není tak pevně zakotven v povědomí široké veřejnosti.

Možná měli začít normálním názvem...

Návštěvník RaGe
Odesláno

Slovem NETRADIČNÍ jsem měl na mysli vymykající se tomu, co se zde povětšinou probírá, viz Omega, Fortis, Seiko a podobné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...