Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pánové,

nevíte někdo náhodou proč je na těchto krasavcích jednou logo Prospex a jindy Solar chronograf? Ponechme stranou samotný rozdíl mezi ssc075 a ssc081.

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Protože Seiko začalo od určitého data cpát Prospex pomalu i na Seiko 5. Nic jiného v tom není. Stejným neduhem trpí SSC021 a celá řada chronosolarteďužprospex diverů.

Odesláno

Takže pokud mám logo Prospex a hodinky jsem si objednal ze Singapuru letos v lednu tak mám jistotu, že jsou poměrně nově vyrobené a neležely někde na skladu? A proč logo Prospex, když by to vlastně měla být "lepší třída"?

Odesláno (upraveno)

Podívej se na Prim, ten taky cpe Orlík pomalu i na kapesní hodinky. Značka prodává. Popravdě jsem z profláknutých webů nikdy nekoupil ležáka, max do půl roku staré hodinky. Často prodejci o této změne ani neví a mají staré fotky a přijde ti prospex, jako se stalo mě.

Edit: co se týče vyšší třídy, tak třeba za starých časů byly Suma snad nejnižší prospex a na chybách ve zpracování nějaká vyšší třída bohužel nebyla vidět.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

Tak to jo. Úplně přesně takto to bylo u mě. Díky za info. Původně jsem si myslel, že to je buď pro EU a nebo Asii.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...