Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcem si kupit sportove hodinky na snowboard, horsku cyklistiku, behanie, in-line korculovanie, plavanie. 26.12. by som s nimi uz rad isiel snowboardovat. V podstate jedine podmienky su, aby neboli z ocele a mali chronograph. Zatial sa mi najviac pozdavaju tieto...Za kazdy nazor a radu budem vdacny...

post-461-1195752209.jpg

Odesláno

Nepleteš si chronograph se stopkama nebo si to pletu já? :D Jinak nějaký Casia by asi byly nejlepší volbou vzhledem k poměru cena/výkon.

Odesláno

Ja mám vžito chronograf = takové ty dva či tři terčíky na mechanických nebo quartz hodinkách a na digitálkách jsou číslicové stopky, ale je fakt, že oboje plní stejnou funkci a možná se pletu já a Ty máš pravdu...

Odesláno (upraveno)

Keby som mal vyberat medzi Suunto a Casio tak v tvojom pripade zvolim urcite Casio, kt mas vybrate.

Zbytocne platit za Suunto ked im doprajes ako citam drsnejsie zaobchadzanie. Pokial chces hodinky pouzivat na ine ucely nez len chronograf a pod tak zvol Suunto......

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno

aj ja som skor nakloneny tym Casio...len som chcel pocut nejake skusenosti zo Suunto...uz som nasiel na E-bay jednu zaujimavu aukciu na tie Casio, tak uvidim, ako to dopadne :)

Odesláno

Sefovi v praci jsem doporucil take G-Shocky, podobny typ. Jen s cervenyma tlacitkama. Jak znam tuto znacku, vydrzi opravdu hodne.

Mam nekde odkaz, jak je vojaci testuji i pod koly nakladaku.

Návštěvník Snow
Odesláno
  Kasper napsal:
Chcem si kupit sportove hodinky na snowboard, horsku cyklistiku, behanie, in-line korculovanie, plavanie. 26.12. by som s nimi uz rad isiel snowboardovat. V podstate jedine podmienky su, aby neboli z ocele a mali chronograph. Zatial sa mi najviac pozdavaju tieto...Za kazdy nazor a radu budem vdacny...

Na popsané aktivity určitě padnou jako ulité, hned jsem se díval na ebay a Mudmanů je více typů, za označením 9000 jsou ještě písmena číslice, co je to prosím Tě přesně za model ? Díky.

Odesláno
  Snow napsal:
Na popsané aktivity určitě padnou jako ulité, hned jsem se díval na ebay a Mudmanů je více typů, za označením 9000 jsou ještě písmena číslice, co je to prosím Tě přesně za model ? Díky.

G9025A-1

Odesláno

Kasper: A co tyhle: http://cgi.ebay.de/NEU-CASIO-G-SHOCK-FUNK-...1QQcmdZViewItem

Já vím vzhled nic moc, nejsou tak "drsné" jako ty na Tvé fotce, ale jsou rádiem řízené, solárně napájené a docela cenově přijatelné nebo ne?

Odesláno
  Tazatel napsal:
Kasper: A co tyhle: http://cgi.ebay.de/NEU-CASIO-G-SHOCK-FUNK-...1QQcmdZViewItem

Já vím vzhled nic moc, nejsou tak "drsné" jako ty na Tvé fotce, ale jsou rádiem řízené, solárně napájené a docela cenově přijatelné nebo ne?

Dik za typ. Nie su zle, ale nepacia sa mi vzhladovo :) Viem, ze pri tomto type hodin by vzhlad nemal hrat az tak dolezitu rolu, ale aspon trocha sa mi pacit musia :)

ako napr.G9125A, taky bracek tych, po ktorych pozeram...

post-461-1195815163.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...