Kasper Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Chcem si kupit sportove hodinky na snowboard, horsku cyklistiku, behanie, in-line korculovanie, plavanie. 26.12. by som s nimi uz rad isiel snowboardovat. V podstate jedine podmienky su, aby neboli z ocele a mali chronograph. Zatial sa mi najviac pozdavaju tieto...Za kazdy nazor a radu budem vdacny...
Tazatel Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Nepleteš si chronograph se stopkama nebo si to pletu já? Jinak nějaký Casia by asi byly nejlepší volbou vzhledem k poměru cena/výkon.
Kasper Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Tazatel napsal: Nepleteš si chronograph se stopkama nebo si to pletu já? nie je to to iste ?
B.F.G. Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Tyhle jsou zrovna šik, navíc odolné proti prachu ó Model G 9000 je prostě nej
rorda Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Kasper napsal: nie je to to iste ? Je ...
Tazatel Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Ja mám vžito chronograf = takové ty dva či tři terčíky na mechanických nebo quartz hodinkách a na digitálkách jsou číslicové stopky, ale je fakt, že oboje plní stejnou funkci a možná se pletu já a Ty máš pravdu...
Kasper Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 A co tak Suunto? Ake mate skusenosti? Nie su zrovna lacne.
A@A Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Keby som mal vyberat medzi Suunto a Casio tak v tvojom pripade zvolim urcite Casio, kt mas vybrate. Zbytocne platit za Suunto ked im doprajes ako citam drsnejsie zaobchadzanie. Pokial chces hodinky pouzivat na ine ucely nez len chronograf a pod tak zvol Suunto...... Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem A@A
Kasper Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 aj ja som skor nakloneny tym Casio...len som chcel pocut nejake skusenosti zo Suunto...uz som nasiel na E-bay jednu zaujimavu aukciu na tie Casio, tak uvidim, ako to dopadne
afrikab Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Sefovi v praci jsem doporucil take G-Shocky, podobny typ. Jen s cervenyma tlacitkama. Jak znam tuto znacku, vydrzi opravdu hodne. Mam nekde odkaz, jak je vojaci testuji i pod koly nakladaku.
Kasper Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 afrikab napsal: Mam nekde odkaz, jak je vojaci testuji i pod koly nakladaku. Skus ho najst
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 G-shock odzkoušený - outdoorové aktivity hory, MTB - prakticky nezničitelné
Mike. Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Kasper napsal: Skus ho najst JJ, taky bych se podíval.
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kasper napsal: Chcem si kupit sportove hodinky na snowboard, horsku cyklistiku, behanie, in-line korculovanie, plavanie. 26.12. by som s nimi uz rad isiel snowboardovat. V podstate jedine podmienky su, aby neboli z ocele a mali chronograph. Zatial sa mi najviac pozdavaju tieto...Za kazdy nazor a radu budem vdacny... Na popsané aktivity určitě padnou jako ulité, hned jsem se díval na ebay a Mudmanů je více typů, za označením 9000 jsou ještě písmena číslice, co je to prosím Tě přesně za model ? Díky.
afrikab Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kasper napsal: Skus ho najst http://www.geocities.com/shakyjake64/9000test.html Ze jsi to ty:)
Kasper Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Snow napsal: Na popsané aktivity určitě padnou jako ulité, hned jsem se díval na ebay a Mudmanů je více typů, za označením 9000 jsou ještě písmena číslice, co je to prosím Tě přesně za model ? Díky. G9025A-1
Kasper Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 afrikab napsal: http://www.geocities.com/shakyjake64/9000test.html Ze jsi to ty:) Dakujem pekne
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kasper napsal: G9025A-1 Posílal jsem Ti 2 SZ.
Tazatel Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Kasper: A co tyhle: http://cgi.ebay.de/NEU-CASIO-G-SHOCK-FUNK-...1QQcmdZViewItem Já vím vzhled nic moc, nejsou tak "drsné" jako ty na Tvé fotce, ale jsou rádiem řízené, solárně napájené a docela cenově přijatelné nebo ne?
Kasper Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Tazatel napsal: Kasper: A co tyhle: http://cgi.ebay.de/NEU-CASIO-G-SHOCK-FUNK-...1QQcmdZViewItem Já vím vzhled nic moc, nejsou tak "drsné" jako ty na Tvé fotce, ale jsou rádiem řízené, solárně napájené a docela cenově přijatelné nebo ne? Dik za typ. Nie su zle, ale nepacia sa mi vzhladovo Viem, ze pri tomto type hodin by vzhlad nemal hrat az tak dolezitu rolu, ale aspon trocha sa mi pacit musia ako napr.G9125A, taky bracek tych, po ktorych pozeram...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se