Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)
  Kasper napsal:
Dik za typ. Nie su zle, ale nepacia sa mi vzhladovo :) Viem, ze pri tomto type hodin by vzhlad nemal hrat az tak dolezitu rolu, ale aspon trocha sa mi pacit musia :)

ako napr.G9125A, taky bracek tych, po ktorych pozeram...

já jsem sy obědnal ty samá akorát limitku pro rok 2009.....

post-3832-1249973003.jpg

Upraveno uživatelem Deutscher
Odesláno (upraveno)
  Deutscher napsal:
já jsem sy obědnal ty samá akorát limitku pro rok 2009.....

Jen pro info: Teto zachranarske rade se rika MIRO a je v ni vic modelu. Co ja vim tak Mudman, Riseman a tyto Gulfman.

Upraveno uživatelem Dantechno
  • po měsíci...
Odesláno
  Well napsal:
Já bych bral tyhle Tissotky. Sice nesplňují skoro nic co jsi psal, ale jsou fakt moc pěkný. V Plzni je mají v kamenném obchodě za cca 14 tisíc.

Zdroj + další fotky : http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...nGaCmmwOXudndCw

Mám Suunto Core all black a nemám s nima problém.Jediný co je blbý že se dost rychle odřou a to si myslím že je dost šetřím:)Beru je na lyže kolo, plavu s nima a sfunkčností žádný problém a stále naprostá spokojenost.Rozhodoval jsem se mezi core a observerem a corečka nakonec vyhráli kvůli větší velikosti.Jinak nějaký podobný hodinky maj na alze akorát by mě zajímala funkčnost, protože cena je fakt malá.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  Kasper napsal:
Chcem si kupit sportove hodinky na snowboard, horsku cyklistiku, behanie, in-line korculovanie, plavanie. 26.12. by som s nimi uz rad isiel snowboardovat. V podstate jedine podmienky su, aby neboli z ocele a mali chronograph. Zatial sa mi najviac pozdavaju tieto...Za kazdy nazor a radu budem vdacny...

Tady je nějaká mejlka - chceš asi spíš digitální hodinky s hafo funkcema,na analogovým chronografu si ty údaje budeš zjišťpvat pracněji

Odesláno
  Doktor01 napsal:
Tady je nějaká mejlka - chceš asi spíš digitální hodinky s hafo funkcema,na analogovým chronografu si ty údaje budeš zjišťpvat pracněji

Hele ten prispevek je 2 roky stary, radit jsi mu mel do 26.12.2007...... :thumbsdown_anim:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...