James24 Odesláno 7. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Tak si to tady trochu zaktualizuju, abych zaznamenal současný stav... Už nemám dvoje Sporty (nechal jsem si černé a modré + samozřejmě renovační Eltony), dál šly do světa Spartaky a Seiko chrona... Naopak přibyly primky - Pavouky a Televize, dále čínské Seagully s Etou a hlavně moje vysněné Tudory Prince Oysterdate - o těch se chystám rozepsat víc... Na fotkách ještě chybí žlutá Seika, moje první primky (viz výše) a pak nějaké ty německé a ruské po dědovi... Jo a pár kapsáčů a nějaké ty "vraky" a strojky na hraní... Současná sbírka primek Moje oblíbené Elast bloky s krabičkou a záručákem V bílé krabičce quartzky po dědovi Aktuální sestava na nošení Vysněné Tudory: Řemen od mistra Zrna
Kid_A Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 carokrasny tudory. to je size 34mm? remen je 18mm?
James24 Odesláno 8. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Díky... Jo jo, 34mm, řemen je 19mm.
James24 Odesláno 6. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Dneska jsem tu 4 roky, takže si to tady zase zaktualizuju - vlastně u mě jediná velká změna - Tudory jsem pustil, ač toho někdy lituju, ale na mě to byly už hodně drahé hodinky. Nahradily je univerzální Sarby, které jsem si nadělil o Vánocích a od té doby jsou převážně na ruce... Po těch 4 letech mám teď trochu nehodinkové obodbí, věnuju se víc svým dalším koníčkům, a taky je to asi proto, že jsem fakt hodinkově spokojenej - Sarby a dvě primkové renovace mě plně uspokojují Chtěl jsem na Sarby napsat recenzi, ale myslím, že tu není moc modelů, který by mělo/vyzkoušelo tolik lidí jako právě Sarby, takže by to asi bylo nošení dříví do lesa. Ale třeba se k tomu dostanu později a udělám nějaké srovnání. Já je mám prostě rád, jsou to skvělý univerzály. Takže teď aspoň pár fotek z archivu
James24 Odesláno 20. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Málem bych zapomněl na poslední přírůstek - Seiko diver 4205. Přidávám fotky z dovolené... Týden u moře a v moři přežily bez úhony
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se