Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

OK, nespojil jsem si to. Viděl jsem přímo dotaz na sebe, a tak jsem nestudoval příspěvky před tím. V dotazu nebyly dovolávky na předchozí komunikaci, a tak mi ta souvislost unikla. To se stane i v lepších rodinách.:)

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pane Prokop, mám na Vás jednu malou osobní připomínečku, snad se neurazíte. Ale ten ohoz co máte na na těch fotkách z návštevy u prezidenta na sobě ... jak bych to řekl ... není pro danou příležitost příliš vhodný ;) Bohužel stojíte vedle jednoho z nejlépe oblékaných mužů v ČR a o to více to vynikne. I ten pán co stojí v popředí (nevím zda je také z ELTONu) na tom bohužel není o mnoho lépe. Sleduju tyhle věci neb jsem lehce nepřímo profesně deformován, snad mi tuto osobní výtku prominete :)

Odesláno

hmm..... to budeme muset ještě trochu zdražit!:)

Věřte, že se oblékat umím, ale jak Vám jistě řeknou i manželky a přítelkyně, musí být na to zdroje!:) Alespoň vidíte, že se tady nehojíme na vaší sběratelské vášni.:)

Odesláno

to Iljušin: No ale je to pořád ten samý pan Prokop! Oblečení není všechno, pro někoho jsou priority trošku jinde a žádného trhana jsem nikde neviděl. A věřte, že tady na Chronomagu jsme manekýni jeden jako druhý a módní trendy jsou pro nás velice důležité :)

Odesláno

Ano prosím, sedět musí délka rukávů saka i košile. Je sako které sedí se zapnutým knoflíčkem nebo pouze rozepnuté. Pokud nastolíme otázku délky nohavic to je ještě horší. S čím vlastně má ladit kravata?

Pánové pamatuji otřesnou módu začátku devadesátých let kdy in byl ten kdo měl k černým botám (pro které byl krém nepoznaným luxusem) a tmavým kalhotám (žehličku neznajícím) bílé ponožky a červené sako (s ohrnutým rukávem).

Musím dát za pravdu, že pan prezident je vždy dobře oblečený a domnívám se, že je to i hlavně jeho osobní zásluha. V poslední době byla jediná výjimka a to když byl focen s tzv. vyvolenými. Do této společnosti se gentleman opravdu nehodí!!!

• po měsíci...
Odesláno

V dnešním magazínu DNES TV jsou Spartaky dokonce i na titulní straně, společně panem prezidentem. Na všech fotkách si řádně vyhrnul rukávy u košile, aby byly Primky dobře viditelné. :)

Odesláno

Dnes jsem jel ráno autem s kolegyní do práce a ukazoval jsem jí právě tuto stránku s prezidentem a upozornil ji na ty Spartaky. Ona se jen smála, protože ví, že jsem postižen hodinařinou.

Odesláno

jj, mě zase volal kamarád, aby mne na to upozornil. Ovšem, už je taky nakažen :D :D :D

Odesláno

A mě nikdo nevolá....;)

Těší mě, že je skutečně užívá, není to totiž poprvé, co se s nimi ukázal v médiích. Dokonce mě mí zákazníci upozornili, že na rozdíl od minulosti, tyto hodinky za jiné nestřídá. Zřejmě je tedy spokojen.:)

Odesláno
A mě nikdo nevolá....;)

Těší mě, že je skutečně užívá, není to totiž poprvé, co se s nimi ukázal v médiích. Dokonce mě mí zákazníci upozornili, že na rozdíl od minulosti, tyto hodinky za jiné nestřídá. Zřejmě je tedy spokojen.:)

Jste si pěkně naběhl :), příště furt drnčící mobil......

• po měsících...
Odesláno

Zjišťuji, že pan prezident má své Spartaky stále v oblibě. Dvoustrana (12-13) v dnešních HN do dokládá a musím říci, že na těch černobílých fotografiích vypadají skvělě (ty hodinky). :)

Odesláno
To se pozná dobrý zrak,  možná mám nějaký nekvalitní výtisk, vidím pouze pouzdro, ale detaily ciferníku nikoliv.

Já ale netvrdím, že jsou tam vidět detaily ciferníku. ;)

Neboj, zrak máš v pořádku. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...