xcmaniax Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Ultimatni hodinky:) moc jen nechapu ten pruhled, strojek se tam ztraci, naky pekny dynko by tady bylo vic na miste.
Pavel K. Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Napínavé čtení s dobrým koncem Pěkné hodinky. Gratuluju!
Návštěvník Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 V 28. 5. 2016 v 10:53, Sphinxx napsal: Docela dobrodružstí, ale tohle si musíš uvědomit, když objednáváš hodinky za velkou louží, (případně Španělsko). Já jsem z toho naštěstí vyrostl a raději si připlatím, protože na tyhle patálie nemám nervy . Je ale spousta lidí, kteří si myslí, že ušetří a pak mají nervy, jako Ty nebo já v začátcích, nikomu to nedochází, většina se žene za cenou, ale ono to zdaleka není jen o ceně. Každý si tím musí projít. Doufám, že doladíš fotky a dáš to sem, ať je to v kompletu .Ja na wus kupoval neco uz 3x a vzdycky v pohode. Jednou jsem dokonce poslal penize pres paypal jako rodine, at prodavajici nemusi platit poplatek. Navic jsme to poslali zvlast a s uvedenou cenou pod 20usd at se vyhnu dani. Podle me je riziko, ze ti to ten druhy neposle stejne jako tady.
x.man Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Ale stalo to za ty nervy ne? Hodinky jsou poradny.
bobi Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Krásný drama,zajímavé počteníčko.Hlavně,že vše nakonec dobře dopadlo a gratulka k pěkným hodinkám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se