garfield Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 (upraveno) Ale mají, jenže samostatně ti je neprodají, jen když si to dáš opravit k nim. Tímto způsobem ale opravuje hodně hodinářských firem, nejenom Prim. eee, nesouhlasím. Nabídka kterou jsem od Primu dostal byla v hrubých rysech asi taková: Součástku která je potřeba k opravě strojku, nemáme a mít nebudeme. Když si jí někde seženeš, uvedeme strojek do funkčního stavu. Cena za práci a nové nerezové pouzdro (nejsem si jist jestli v tom byl i číselník) začínala na cca 12.000 Kč. Nesmíš se mě divit, že takovou rádoby renovaci nechci. Za ty prachy můžu mít nové hodinky včetně garance a strojku s náhradními díly. Upraveno 3. prosince 2007 uživatelem garfield
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 eee, nesouhlasím. Nabídka kterou jsem od Primu dostal byla v hrubých rysech asi taková: Součástku která je potřeba k opravě strojku, nemáme a mít nebudeme. Když si jí někde seženeš, uvedeme strojek do funkčního stavu. Cena za práci a nové nerezové pouzdro (nejsem si jist jestli v tom byl i číselník) začínala na cca 12.000 Kč. Nesmíš se mě divit, že takovou rádoby renovaci nechci. Za ty prachy můžu mít nové hodinky včetně garance a strojku s náhradními díly. To se ti teda nedivím, taky by se mi to nelíbilo. Co to bylo za model? Já mám zkušenost lepší a levnější se Sport I.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se