vladacr Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Zdravím pánové, od jednoho starého známého jsem dostal hodinky po jeho tatíkovi (známému je teď přes 60 let :-)). Jsou to docela pěkně zachovalé automaty Glasütte, zřejmě s kalibrem 75, co jsem tak zběžně zjišťoval. Nechal jsem je vyčistit a promazat u hodináře, strojek jde jako hodinky :-), rezerva je přes 30 hodin a přesnost cca -15 sekund za den. Jen se nám nepodařilo sehnat náhradní pouzdro, neb jedna z nožek je ulomená. Sleduji celkem pravidelně Aukro, ale stejné či alespoň podobné pouzdro jsem zatím nenašel. A tak se obracím na vás, zkušené renovátory a zanícené milovníky starých věcí, jestli by se u někoho z vás, čirou náhodou, nenašlo pouzdro pasující na tyto fešáky. Vím, že to není nějaká vzácnost, ale já mám staré věci rád, a když fungují, proč je nepoužívat? Přikládám pár fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
feltharg Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Zkus hlídat eBay, pripadne eBay.de Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se