Přejít na obsah

nový Breitling for Bentley

midloch

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Diskutér byl také vůl,ale na rozdíl od Pekose alespoň chvílemi zábavný a co jemu nutno přičíst ke cti nesnažil se tady to se ani nedá nazvat prodávat spíše šmelit.A UMĚL ČESKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekos, ty sis rano zapomel vzit prasky co ? Tak mazej pod sprchu, ledova voda, rucniky a pak vsi silou bouchni hlavou o zed. Pokud to nepomuze bouchej do okamziku ztraty vedomi....

To víš že jo....a zbourám celej barák. Kde pak bude kopa mých dětí trávit Vánoce? Dám si radši ty prášky.

Odkaz ke komentáři

Ty jsi opravdu čistokrevný blb Pekosi, Ty jsi snad ani nechodil do školy, proto základní lekce :

singulár nebo-li číslo jednotné milý = mladý, tudíž milý Pekosi

plurál nebo-li číslo množné milí = mladí, tudíž milí kluci

takhle už stačí ?

A proč to píšeš mně a ne Cyberovi? Milý Pekosi - OK, milý kluci- ?

Odkaz ke komentáři

A proč to píšeš mně a ne Cyberovi? Milý Pekosi - OK, milý kluci- ?

Pakoši ty tu češtinu fakt nemiluješ, radši zůstaň u kupeckých počtů, tam Ti to jde myslím mnohem lépe ( jak jsi se tím sám pochlubil v kauze Avenger ).

Slovo "milý" i "milí" je rozdílné, i když Tobě to zřejmě přijde stejné. Ta poznámka skutečně směřovala k Tobě. Hezké Vánoce, a od ježíška učebnici češtiny, Ti přeje s úctou Cyber

Odkaz ke komentáři

Pakoši ty tu češtinu fakt nemiluješ, radši zůstaň u kupeckých počtů, tam Ti to jde myslím mnohem lépe ( jak jsi se tím sám pochlubil v kauze Avenger ).

Slovo "milý" i "milí" je rozdílné, i když Tobě to zřejmě přijde stejné. Ta poznámka skutečně směřovala k Tobě. Hezké Vánoce, a od ježíška učebnici češtiny, Ti přeje s úctou Cyber

Pakoš je super, moc se mi to líbí, dík. Psal jsi ...."milý kluci to jsou".....a uznávám, že toto mi fakt hlava nebere. Asi jsem v ten den ve školce chyběl. Rada na závěr- Cyberku, neztrácej se mnou čas.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...