B.F.G. Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 no, to sice chapu, ale opacne tomu asi neni, co? ze bys k novym breitling for bentley dostal i novyho bentleye Nejsem si úplně jistý, ale v ČR zřejmě nedostaneš ani jedno ani druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Chybí ti tam pár modelů a kluci zpravidla bývají milííííí! Jo jo, znalec Breitlingů i češtiny v jednom. Prodejní vlákno o titanových Avengerech mnoho napovědělo, ale až teď je to kompletní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Diskutér byl také vůl,ale na rozdíl od Pekose alespoň chvílemi zábavný a co jemu nutno přičíst ke cti nesnažil se tady to se ani nedá nazvat prodávat spíše šmelit.A UMĚL ČESKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2007 Diskutér byl také vůl,ale na rozdíl od Pekose alespoň chvílemi zábavný a co jemu nutno přičíst ke cti nesnažil se tady to se ani nedá nazvat prodávat spíše šmelit.A UMĚL ČESKY Važ slova chlupatá hlavo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2007 Nejsem si úplně jistý, ale v ČR zřejmě nedostaneš ani jedno ani druhé. to bude asi tim, ze bentley tu nema Autorizovaneho dealera, a hosi od HP Exclusiv... to je kapitola sama pro sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2007 to bude asi tim, ze bentley tu nema Autorizovaneho dealera, a hosi od HP Exclusiv... to je kapitola sama pro sebe... http://www.autoexner.cz/bentley.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2007 Važ slova chlupatá hlavo. Bleda tvar s nami nekourit dymka miru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2007 http://www.autoexner.cz/bentley.htm a sakra, sypu si popel na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2007 Pekos, ty sis rano zapomel vzit prasky co ? Tak mazej pod sprchu, ledova voda, rucniky a pak vsi silou bouchni hlavou o zed. Pokud to nepomuze bouchej do okamziku ztraty vedomi.... To víš že jo....a zbourám celej barák. Kde pak bude kopa mých dětí trávit Vánoce? Dám si radši ty prášky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2007 Ty jsi opravdu čistokrevný blb Pekosi, Ty jsi snad ani nechodil do školy, proto základní lekce : singulár nebo-li číslo jednotné milý = mladý, tudíž milý Pekosi plurál nebo-li číslo množné milí = mladí, tudíž milí kluci takhle už stačí ? A proč to píšeš mně a ne Cyberovi? Milý Pekosi - OK, milý kluci- ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2007 A proč to píšeš mně a ne Cyberovi? Milý Pekosi - OK, milý kluci- ? Už jsme to snad uzavřeli s tím, že omluvu ode mne nečekáš, změnil jsi snad názor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2007 Už jsme to snad uzavřeli s tím, že omluvu ode mne nečekáš, změnil jsi snad názor ? V pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2007 A proč to píšeš mně a ne Cyberovi? Milý Pekosi - OK, milý kluci- ? Pakoši ty tu češtinu fakt nemiluješ, radši zůstaň u kupeckých počtů, tam Ti to jde myslím mnohem lépe ( jak jsi se tím sám pochlubil v kauze Avenger ). Slovo "milý" i "milí" je rozdílné, i když Tobě to zřejmě přijde stejné. Ta poznámka skutečně směřovala k Tobě. Hezké Vánoce, a od ježíška učebnici češtiny, Ti přeje s úctou Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2007 Pakoši ty tu češtinu fakt nemiluješ, radši zůstaň u kupeckých počtů, tam Ti to jde myslím mnohem lépe ( jak jsi se tím sám pochlubil v kauze Avenger ). Slovo "milý" i "milí" je rozdílné, i když Tobě to zřejmě přijde stejné. Ta poznámka skutečně směřovala k Tobě. Hezké Vánoce, a od ježíška učebnici češtiny, Ti přeje s úctou Cyber Pakoš je super, moc se mi to líbí, dík. Psal jsi ...."milý kluci to jsou".....a uznávám, že toto mi fakt hlava nebere. Asi jsem v ten den ve školce chyběl. Rada na závěr- Cyberku, neztrácej se mnou čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se