Návštěvník Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Nemůžu se rozhodnout, do kterých jít. Pomůžete mi prosím?
Hanz21 Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Obě modifikace mají něco do sebe, ale mě se více líbí s černým číselníkem, sám je také mám.
koblih69 Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 (upraveno) Nemůžu se rozhodnout, do kterých jít. Pomůžete mi prosím? Ty druhé jsou asi v lepším stavu, ale stejně už máš na rozhodování jen 18 minut :-)) Upraveno 2. prosince 2007 uživatelem koblih69
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Ty druhé jsou asi v lepším stavu, ale stejně už máš na rozhodování jen 18 minut :-)) Já vím
Milda Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Já vím Vzal bych ty cerne, dle info od prodejce se kterym jsem byl kontaktu jsou v hodne dobrem stavu komple renovovane.
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Rozhodnuto, jdu do černých. Doufám, že mi je někdo nevyfoukne.... Když se dílo podaří, nechci zakládat nové vlákno a proto hned začerstva... Nějaký parádní řemen? Opět díky za názory
Hanz21 Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Já je mám na Di-Modell Anfibio Polo waterproof http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=99
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se