Drummer Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Koukám, že dnes mám přesně dva roky výročí na Chronomagu Sorry, muselo to ze mě ven... Kdo je další? PS: Když to smažete nebudu se zlobit
Jerryl Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Gratuluju k výročí. Tou dobou už jsem zde byl starej mazák , jinak já sem nesmím psát.
Drummer Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 No, nedá se nic dělat. Vítej
Tazatel Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Už přes dva roky se léčím z chronománie. Bezúspěšně...
Filini Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 ja "len" rok a pol s par prestavkami
vito Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Taky se hlásím, já jsem jenom o necelý měsíc starší
vojt Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Myslím, že jsem držitelem rekordu v minimu příspěvků, vzhledem k datu registrace a k tomu, že jsem tady hodně často. No, okolí mě nikdy nepovažovalo za kdovíjakýho mluvku.
mnovace Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) gratuluji, jak zjistím, jak dlouho jsem tady já Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem mnovace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se