Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 http://www.deutsche-uhrenfabrik.de/collections Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Díky za odkaz, vůbec jsem neznal. Jejich rukopis je mi velice sympatický, ceny pak o dost méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 nádherný bauhaus, jen škoda těch strojků /quartz miyota a ronda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Fakt moc hezké. Tento typ hodinek jde tak trochu mimo mě a u této značky je to snad podruhé, kdy mě fakt mrzí ta velikost. Já bych potřeboval alespoň 41-42 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Fakt moc hezké. Tento typ hodinek jde tak trochu mimo mě a u této značky je to snad podruhé, kdy mě fakt mrzí ta velikost. Já bych potřeboval alespoň 41-42 mm to je u Bauhausů celkově problém, celá léta řeším to samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 (upraveno) Jo, a přitom člověk nechce toho až tolik - 41 - 42 mm, automat, hezký nepřeplácaný černý cifr, date v barvě cifru, hezky tvarované nožky, lug to lug max kolem 50mm, korunku odpovídající velikostí k pouzdru a nakonec cenovku, která bude odpovídat tomu, že si je vezmu 10x do roka, když budu mít vysloveně slabou chvilku. Tady je úplně všechno kromě té velikosti Upraveno 5. srpna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 https://www.deutsche-uhrenfabrik.de/collections/bayer-automatic-swiss-9016/products/bayer-automatic-swiss-df-9016-02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se