Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stala se mi nemila vec, zablokoval jsem si telefon gestem a zaboha si nemuzu vzpomnout na jeho tvar. 

Nicmene nezna nekdo z Vas machra pres telefony/recovery co by to umel obejit? 

Uz jsem vyzkousel asi vsechny domaci zpusoby a doma to uz bez factory resetu nedam, ale nechci prijit o data co v telefonu jsou. Posledni zalohu mam mesic zpet.

Samozrejme dodam, ze telefon je muj, na moje jmeno. Mam k nemu, krabicku, zarucak, fakturu. Takze zadna corka.

Odesláno

htc one m7

7.19.401.51 5.0.1

root neni

usb debugg by mel byt zaply, ale ani pomoci adb ho nevidim

to s heslem slo do verze 4.2

Odesláno

Ak by si mal roota a custom recovery, tak je to velmi rychle, ale na to musis unlocknoot bootloader a pri tom sa tusim zmazu vsetky data. Taketo daco si neskusal?

1. On a computer or other mobile phone, visit: google.com/android/devicemanager
  2. Sign in using your Google login details that you also used on your locked phone.
  3. In the ADM interface, select the device you need to unlock (if it isn?t already selected).
  4. Select ?Lock?
  5. In the appearing window, enter a temporary password. You don?t have to enter a recovery message. Now click ?Lock? again.
  6. If it was successful, you should see a confirmation below the box with the buttons Ring, Lock and Erase.
  7. On your phone you should now see a password field in which you should enter the temporary password. This should unlock your phone.
  8. Now, before you go on with your life, go to your phone?s lock screen settings and disable the temporary password.
  9. That?s it!
Odesláno (upraveno)

Zkousel, ale samozrejme mi to napsalo: Na Vasem telefonu jiz je heslo nataveno, proto nove heslo nebude pouzito. (tim je mysleno, ze je tam ten pattern) A jako bonus k tomu se telefon zablokoval a uz neni viditelny pripojeny k PC, resp. viditelny je, ale neda se do nej dostat.

Zkousim hledat nejaky pettern generator co si pamatuje predchozi volby a dam to nekomu na hrani. Treba by se do pul roku mohlo zadarit :D

Ja si jdu pomalu hledat nahradu, protoze uz moc neverim tomu, ze to nejak rozumne pujde.

Upraveno uživatelem Michelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...