Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim všechny zdejší znalce. Chtěl bych si koupit nějaký hodinky a učarovaly mi hlavně ruské firmy. Vím už že Denisovy v Čechách neseženu, ale jestli víte o nějakém hodinářství kde se prodávají Vostoky a hlavně Poljoty tak vám budu vděčnej. Internetový stránky znám, ale je něco jinýho ty hodinky vidět naživo a zkusit si je. Díky

Odesláno
Zdravim všechny zdejší znalce. Chtěl bych si koupit nějaký hodinky a učarovaly mi hlavně ruské firmy. Vím už že Denisovy v Čechách neseženu, ale jestli víte o nějakém hodinářství kde se prodávají Vostoky a hlavně Poljoty tak vám budu vděčnej. Internetový stránky znám, ale je něco jinýho ty hodinky vidět naživo a zkusit si je. Díky

Hodinářství v pasáži Alfa na Václavském nám. Je tam šikovnej chlapík. Jinak má web www.leteckehodinky.cz

Odesláno

ja videl Poljoty (tedy asi 3-4 modely) taky v obchodnim cenru Chodov, v takovym malym hodinarstvi, uz si nevzpominam, jak se jmenuje (- ze je ale dneska uz vyrabej nemci predpokladam vis...)

Odesláno

...tak teď si mě dostal :rolleyes:

já sám o současný výrobě tý firmě detaily nevím, jen jsem je tam viděl, na dotaz mi prodavačka sdělila, že jsou vyráběný v německu, tak jsem je prohlídl a skutečně na nich bylo vyryto "sdělano v NDR" (pochopitelně v anglický verzi) - přesto myslím žádnej "internacionál" nápis neměly, snad bych si všiml (ale skleróza na postupu, kdo ví) tak teď si nejsem jist...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...