GullVinfield Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 Zdravim všechny zdejší znalce. Chtěl bych si koupit nějaký hodinky a učarovaly mi hlavně ruské firmy. Vím už že Denisovy v Čechách neseženu, ale jestli víte o nějakém hodinářství kde se prodávají Vostoky a hlavně Poljoty tak vám budu vděčnej. Internetový stránky znám, ale je něco jinýho ty hodinky vidět naživo a zkusit si je. Díky
Petr_S Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 Zdravim všechny zdejší znalce. Chtěl bych si koupit nějaký hodinky a učarovaly mi hlavně ruské firmy. Vím už že Denisovy v Čechách neseženu, ale jestli víte o nějakém hodinářství kde se prodávají Vostoky a hlavně Poljoty tak vám budu vděčnej. Internetový stránky znám, ale je něco jinýho ty hodinky vidět naživo a zkusit si je. Díky Hodinářství v pasáži Alfa na Václavském nám. Je tam šikovnej chlapík. Jinak má web www.leteckehodinky.cz
dehyd Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 ja videl Poljoty (tedy asi 3-4 modely) taky v obchodnim cenru Chodov, v takovym malym hodinarstvi, uz si nevzpominam, jak se jmenuje (- ze je ale dneska uz vyrabej nemci predpokladam vis...)
GullVinfield Odesláno 10. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 Re: dehyd Němci snad ale vyráběj jen Poljot Intenacional ne?
dehyd Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 ...tak teď si mě dostal já sám o současný výrobě tý firmě detaily nevím, jen jsem je tam viděl, na dotaz mi prodavačka sdělila, že jsou vyráběný v německu, tak jsem je prohlídl a skutečně na nich bylo vyryto "sdělano v NDR" (pochopitelně v anglický verzi) - přesto myslím žádnej "internacionál" nápis neměly, snad bych si všiml (ale skleróza na postupu, kdo ví) tak teď si nejsem jist...
PanzerBear Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 Mrknete nekam do fora ruske hodinky, myslimze Karmojedov to tam presne rozepisoval kdo s kym.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se