beatle Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak trvá obvykle dodání z tohoto shopu. Udělal jsem objednávku koncem července, měli na stránkách 4 týdny dodání, poté se mi na můj dotaz omluvili, že měl dodavatel výpadek a snad to stihne do konce srpna a máme tu září, 6 týdnů pryč a hodinky nikde. Eshop má slušný odezvy v německu i tady jsem pár věcí zachytil, že vše ok. Peníze si ještě taky nevzali, platil jsem přes pay pal a zatím jsou stále u mně, spíš mně jenom zaráží ta doba... a už samozřejmě chci mít nový objev doma .
Jenkiz Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Ahoj, já mám podobnou zkušenost. Komunikace s e-shopem (odpovídal nějaký pan Mauckner) celkem rychlá a bezproblémová. Dodání přislíbeno cca za 2 - 3 týdny (že musí hodinky objednat od výrobce). Asi po třech týdnech jsem psal, jak to vypadá. Na to mi odpověděl, že dodávka se zpozdila u výrobce a že asi za 2 týdny by měli hodinky od výrobce obdržet. Mezitím jsem jim občas napsal, jestli mají nějaké zprávy, nacož mi odpovědili něco ve smyslu "we will keep you informed" nebo podobný blábol. Po uplynutí 2 týdnů, kdy podle ujištění měli hodinky dostat, mi řekli, že zásilku zatím neobdrželi a že by snad do týdne měla přijít. Po dalším týdnu (a celkem po asi 7 týdnech) jsem objednávku zrušil. Naštěstí nechtěli žádnou zálohu jako třeba na watchdeal.de, takže to pro mě znamenalo ve finále jen ztrátu času a asi měsíc a půl netrpělivého čekání. Přes pay pal sem neplatil, hodinky jsem si chtěl vyzvednout osobně (kancelář mají ve Schwabachu) a zaplatit v cash. Jinak tento prodejce není AD, ale co jsem četl, tak objednává hodinky od jiných prodejců (zřejmě AD) a na garanční krtičce je razítko nějakého jiného prodejce. Takže zpoždění dodání může být způsobeno zřejmě i tím, že hodinky objednají u dodavatele, který je teprve musí objednat u výrobce.
Jenkiz Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Tak ještě drobná oprava...Ještě sem procházel e-maily a tu objednávku jsem rušil jen po cca 4 týdnech, protože mi po těch 4 týdnech řekli, že nejdřív za další 2 týdny je teprve obdrží (myslim ale že by to ve finále bylo ještě později). 7 týdnů se mi zdálo fakt moc (nvaíc sem si potřeboval nějak naplánovat i cestu do Norimberku), tak sem se na to vyprdnul.
beatle Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Díky za info. Teď mi napsali, že je email ode mne znepokojil a že musí prověřit detaily, což může trvat několik dnů . Přijde mi to až vtipný, že budou v dnešní době zjišťovat několik dnů detaily. Koukal jsem na pay pal a tam se mezitím platba stornovala, nevím jestli je to už moc dlouho a je na PP nějaký limit. Každopádně jsem zjistil, že když vezmu v potaz cenu u Altmana se slevou kterou tam mám, tak rozdíl udělá ve výsledku asi 1500 Kč, což už tolik není, nebudu na nic čekat a ještě budu mít záruku v ČR. Díky a ahoj,
sashator Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Tak pokud je to jak pisete a karticka je ostemplovana od AD, tak je uplne jedno, jestli je koupis tady nebo v Nemecku, zaruka bude porad 2roky. Kazdopadne pokud je ten rozdil opravdu jen tech 15 stovek, tak bych to asi taky radeji resil v klidu tady.
Jenkiz Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Já sem nakonec kupoval od českého AD s nějakou slevou, sice to asi taky ve výsledku vyšlo o trochu dráž ale s prodlouženou zárukou na 5 let a s komfortem v prodejně. 1500 Kč bych asi úplně neřešil..
Jenkiz Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Jinak když sem poptával stejné hodinky u AD v německu (uhrenlounge), tak mi nabídli stejnou cenu, cca o 5eur vyšší. Takže ten uhrinstinkt asi moc nemá cenu řešit..přestože tady někdo psal, že dle jeho zkušenosti vše proběhlo v pořádku a že hodinky dostal (sice s oštemplovanou kartou od jiného AD), tak ve mě moc důvěru nevzbudili.
sashator Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Tak pokud něco slíbí a opakovaně to pak prodlužují, tak není něco v pořádku. Já kdysi kupoval dvoje Longines HC u podobného prodejce- čekačka byla sice taky asi 5týdnů, ale vše co bylo domluveno, tak taky splnily
beatle Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Tak poslední info. Včera k večeru přišel e-mail ze hodinky budou mít k odeslání nejdříve v půlce záři a ze mne o průběhu budou informovat. Tak jsem to rovnou zrušil. Jediný plus, ze jsem neplatil předem, to bych si teď drbal hlavu. Hodinky uz rezervovány u Altmana v Plzni a za mne Uhrinstinkt nedoporučuji. Ahoj.
beatle Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Tak pokud něco slíbí a opakovaně to pak prodlužují, tak není něco v pořádku. Já kdysi kupoval dvoje Longines HC u podobného prodejce- čekačka byla sice taky asi 5týdnů, ale vše co bylo domluveno, tak taky splnilyMěli uvedeno 3-4 týdny a pokud by to tak bylo tak OK. Cena proti Čechám byla o 3,5 k nižší, ale 8-10 týdnu... to ať si je strčí za klobouk, nebo to tam alespoň uvedou. Altman akceptuje Sphere VIP 10% slevu a vůbec jsem si neuvědomil, ze ji manželka ma. V tu chvíli uz ten rozdíl fakt byl ca 1500 Kč a ještě mi ma místě upraví tah.
Jenkiz Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 No mě sice říkali, že by mi na místě tah taky upravili při osobním vyzvednutí, ale kdoví, co je to za dráteníky, když jen přeprodávají zboží s marží a šudlí to na koleni někde v kanclu. Lepší jistota u AD.
blackhead Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 Hosi tenhle prodejce tu ma uz 2 vlakna, netreba zakladat dalsi. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62930-uhrinstinktde/?hl=uhrinstinkthttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46562-premiumwatchescom/?hl=uhrinstinkt&do=findComment&comment=873970
blackhead Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 (upraveno) Zkratit tah neni zadna veda, na to neni treba megavybavena dilna, staci tohle nebo sroubovacek a nebejt levej http://www.strapshop.cz/zkracovac-tahu/ --------------------------------------------------------- No mě sice říkali, že by mi na místě tah taky upravili při osobním vyzvednutí, ale kdoví, co je to za dráteníky, když jen přeprodávají zboží s marží a šudlí to na koleni někde v kanclu. Lepší jistota u AD. Upraveno 7. září 2016 uživatelem blackhead
busdriver Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Jen po dnešku přidám kladný hodnocení, třeba se to někomu bude hodit. Kupoval jsem tam hesalitový Speedy. Při objednávce měli u položky odeslání do 24 hod.8.9. vytvořená objednávka, 9.9. telefon, na kdy domluvit schůzku, dneska 13.9. vyzvednuto, tah zkrácen na místě. Mimo dálnici se v německu jede asi jen kilometr, pokud teda neni pekelná STAU, která člověka donutí jet přes vesnice. V ČR mi nikdo podobnou cenu nenabídl, když sem se ptal pár měsíců zpátky.. A abych se někde doprošoval o slevu, na to nemám náladu. Za mě teda všechno OK.
Jenkiz Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Tak to je super, zřejmě bude opravdu problém jen v tom, že nejsou AD a musí to objednat jinde, takže objednávka jde asi přes 2 další subjekty. Jinak se zbožím, které je skladem zřejmě problém není. A jen pro zajímavost, kdo je oražený na garanční kartičce jako prodejce?Btw, jakou cenu ti za ty speedy nabídli?
busdriver Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Nějakej italskej butik Angela Ripa, podle stránek omegy je to autorizovanej prodejce. Cena taková, jaká je na stránkách.
Jenikec Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Tak pokud něco slíbí a opakovaně to pak prodlužují, tak není něco v pořádku. Já kdysi kupoval dvoje Longines HC u podobného prodejce- čekačka byla sice taky asi 5týdnů, ale vše co bylo domluveno, tak taky splnilyJsou to holky sikovny. Jen je skoda toho kotatka. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
martigen Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) V řijnu jsem objednával Tagy, na chrono24 je měli (tam jsou jako Prestige Luxusuhren GmbH) o asi 150EUR levnější, tak jsem jim psal mail, že bych rád tu lepší cenu a jestli mám teda objednat přes chrono24 nebo na jejich stránce a domluvíme se. Reakce rychlá, objednával jsem přes stránku se smluvenou nižší cenou, platba převodem a poté to trvalo o asi 14 dní déle, než psali (hodinky museli objednávat...). Hodinky příšly v komplet balení s vyplněnou záruční kartou, ale s rozmazaným písmenem na ciferníku, moc se omlouvali a nabídli hned vrácení penez. To už jsem ale neřešil a nechal si ciferník vyměnit na záruku u nás u Altmana/Hanáka. Takže, jednání dobrý, hodinky s "vadou" - nechápu jaktože si toho nikdo nevšimnul, ale na nic se nevymlouvali a nabídli hned vrácení penez. Takže za mě asi dobrý jen jsem měl velkou smůlu. ps. navrhuju přesun vlákna do "hodnocení prodejců" Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem martigen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se