Přejít na obsah

Appky na mereni presnosti hodinek

maama

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar, rychlej dotaz. Na Androidu pouzivam Watch Accuracy Meter. Perfektni zalezitost.

a ted hoedam apku na ios pro bratrance. Nedari se mi podobnou zalezitost najit. BTW nejbliz jsem asi s Lepsi-Watch Analyzer, ale ta zas chce nejaky kod, i kdyz je to free apka.

poradite reseni na ios? Musim jeste dnes zaucit. Diky

Odesláno

Asi jsme si nerozumeli, to, co sdilite jsou apky na tracking (12o'clock, twixt, toolwatch, watchtimes,)

hledam apku, ktera posloucha beat a udela mi analyzu jaka odchylka je v ruznych pozicich.

V nekterych popisech je to primo napsany - it is "tracking", not measuring instantaneous accuracy like a timegrapher device.

Odesláno

Jak chceš na mechanických hodinkách rozběhat appku? 🙂

Sorry, nemohl jsem si to odpustit, úplně cítím tvoji beznaděj v tomto vlákně.

Zkus googlit "Hairspring" apku. Nejsem jabkař, ale toto by mohlo být to, co hledáš. Není to teda free, ale to asi nebyl ani požadavek.

• po 3 týdnech...
Odesláno
Nazdar, rychlej dotaz. Na Androidu pouzivam Watch Accuracy Meter. Perfektni zalezitost.
a ted hoedam apku na ios pro bratrance. Nedari se mi podobnou zalezitost najit. BTW nejbliz jsem asi s Lepsi-Watch Analyzer, ale ta zas chce nejaky kod, i kdyz je to free apka.
poradite reseni na ios? Musim jeste dnes zaucit. Diky

hlavne Lepsi chce original prislusenstvi, proto je app zdarma. pekny, ale je to darda… recenze treba tady https://www.fratellowatches.com/lepsi-watch-scope-review/

ja si pred lety stahnul toto https://apps.apple.com/cz/app/watch-tuner-timegrapher/id991367080?l=cs
docela to funguje, ale chce to kabelovy sluchatka s mikrofonem na tlacitku ovladani, ktere lehce pritisknes na dynko a meris. take doporucuju jit do nejake tiche mistnosti, je to spolehlivejsi.

jinak jsem koukal ted na app store a je tam toho uz pomerne dost, jen si musis nadstandardne priplatit do 10 do 50 ojro.
  • maama uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...