Návštěvník admira Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Par zajimavych kousku, co jsem objevil: Upraveno 11. června 2011 uživatelem admira
NIGHTinGALE Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 (upraveno) Hezký, ale zmixovaný dohromady. Některý na hru jen odkazují motivem (třeba ty Corum), na jiných se skutečně dát hrát. Upraveno 11. června 2011 uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník admira Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 rozhovor s Mr.Corum, kdyz uz tu padla rec.... http://www.tp178.com/tjn/corum/sw/sw%5B2a%5D.htm
kanyon1003 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Ty vlevo by bral asi pan Rytmus
Gilius Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 trošinku přihřeju polívku i digitálkám - G shock DW 8050 - jedna z "funkcí" je i jednoruký bandita - nahoře, místo datumu se, po zmáčknutí tlačítka pro osvětlení displeje, se rozběhnou symboly jak u herního automatu (bohužel to nemám vyfocené - má to vyfocené Kibi, jsou to jeho hodinky, ale jeho fotku sem , z pochopitelných důvodů, nedám - musí stačit ta moje ).
Onisau Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 (upraveno) Tenhle motiv se mi na hodinkách líbí, tedy správněji řečeno: Rád si takové hodinky prohlížím, ale asi bych je nedokázal nosit Upraveno 12. října 2011 uživatelem Onisau
Kalifx Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 Tenhle motiv se mi na hodinkách líbí, tedy správněji řečeno: Rád si takové hodinky prohlížím, ale asi bych je nedokázal nosit Ty Christophe Claret bych nosil úplně klidně. Jsou skvělý.
romanromanov Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Odesláno 7. září 2016 haha, tak to je masakr Představte si, že čekáte na autobus a u toho matíte automaty. Dneska už jsou určitě i appky/ do chytrých hodinek, nějaký automaty zdarma určitě půjdou hrát. Osoboně mám jinak nejoblíbenější značku hodinek G-Shock, už mám patery. 1
Kid_A Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Odesláno 8. září 2016 (upraveno) Pasr co ma ten gemblerskej kousek od GP v ruzovym zlate a s turbem vetsinou nejezdi sockou Upraveno 8. září 2016 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se