boo-beek Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) Co vite o znacce Daniel JeanRichard? Nic se nesmi prehanet a tak jsem si k vykompenzovani ucinku fashion znacky Dunhill objednal pro jistotu jeste jeden kousek od DJR. Melo by jit o firmu vlastnenou jinou znackou - Girard-Perregaux, resp. nejaky brand patrici pod Girard-Perregaux. Moc info jsem krome toho ale nenasel, jenom to, ze pouzivaji modifikovanou ETU (jak, kym??) a do nejdrazsich kousku (cca 8K USD) in-house kalibry, a opet nevim - svoje nebo G-P? Budu vdecnej za info A maji i hodinky s tourbillonem (tam by mel byt kalibr od G-P) : Na ceste jsou tyhle: Upraveno 5. února 2008 uživatelem boo-beek
Hanz21 Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Tomu říkám vyvážení Stylovka. Co jsem vyčetl, tak používají snad obyčejné Eta kalibry (včetně Unitas, ale jak moc upravené, to taky netuším), upravené od Dubois Dépraz (model TV Screen Chronoscope) nebo taky od Agenhor (což mě nic neříká, model TV Screen Double Rétrograde). A jak píšeš o in-house (Caliber JR 100), tak je to zhruba tak jak naznačuješ. Považují ho za "first autonomous movement", ale má vypůjčené části od GP.
Návštěvník Snow Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) Značka Daniel JeanRichard už neexistuje, tuším že v minulém roce vznikla nástupnická firma JeanRichard a modely pod značkou Daniel JeanRichard se objevují na ebay za značně výhodné ceny, mně se líbí model Chronoscope nebo Bressel . Daniel JeanRichard Chronoscope Daniel JeanRichard Bressel Upraveno 5. února 2008 uživatelem Snow
Kalifx Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Taky jsem se o ně jeden čas zajímal..... zdaj se takový zajímavý viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=JeanRichard
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se