Ghill Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Tak som sa rozhodol s vami podelit o moj novy prirastok, Mido All Dial. Uz skatula v ktorej su zabalene je naozaj masivna a kvalitna. Ale to samozrejme nie je preco som sa na ne tesil. Prvym cim ma hodinky prekvapili boli svojou vahou. Na svoju velikost su lahke. V porovnani s Oris TT1 je to dost citelne. Cifernik: All Dial je filozofia, ze hodinky nemaju skoro ziaden bezel, ale cela plocha 'tvare' je cifernik. Hodinky tym padom su dost vyrazne ale aj napriek tomu posobia subtilne. Biela farba ma perletovy nadych a na slnci vyzera prekrasne. Vyvedenie cifernika je naozaj nadherne. Kruh z mestami je deleny plasticky, hodinove znacky su plasticke hranoly a to vsetko dokopy dava spolu s velkym priehladom na datum pocit viacvrstvoveho luxusneho cifernika. Rucicky su takisto velmi chytro vymyslene. Su strieborne s uzkym ciernym pruhom v ktorom je este uzsia luminiscencna vrstva. To dava dobru viditelnost za naozaj kazdych podmienok. Celkovo je cifernik velmi prehladny a citelny. Nastavovanie: Hodinky maju 2 srubovacie korunky s gravirovanym logom Mido. Korunka na 2 hodine nastavuje interny kruh na ktorom je zoznam 24 miest. Tu prichadza moja jedina vyhrada. Rotovanie je bez klapania, je plynule a tak nastavit a potom aj zaaretovat konkretne mesto chce viac pozornosti. Korunka na 4 hodine nastavuje datum, hodiny a aj druhu hodinovu rucicku. Kaliber: Zadnym safirovym sklickom je vidiet automaticky kaliber Mido 1193, 21 jewels, radost pozerat. Tah: Tah je ocelovy, velmi zaujimavy, kombinacia lestenej a kartacovanej oceli s ocelovou sponou s vygravirovanym logom ktora sa otvara stisnutim 2 tlacitok z oboch stran. Celkovo dava hodinkam velmi zaujimavy vzhlad, Je proporcne k hodinkam dostatocne masivny a zaroven elegantny. Celkovy verdikt - su to zatial najlepsie hodinky co som kedy mal a som s nimi maximalne spokojny. Fotky este narobim, zatial jedna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Noo, moc pěkné hodinky. MIDO mám rád kvůli vlastnímu designu. Aaale, myslím, že Tvůj příspěvek bude přesunut do vlákna určeného přímo pro recenze hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 pěkné hodinky (i kompjůtr )! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 2. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Dik, urobil som si radost (aj tym kompjutrom ) kubson napsal: pěkné hodinky (i kompjůtr )! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 2. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Este doplnenie k ergonomii. Zo spodu ma telo hodiniek vybranie na obe strany ako je ruka, takze pri ohybani sa clovek neotlaci. Zaroven aj tie 2 korunky sposobuju to, ze aj pri velkom ohnuti zapastia sa korunka nezarazi do ruky ako sa mi stavalo standardne. (chcel som edit prispevku, ale nenasiel som kde ... poradite?) Ghill napsal: Tak som sa rozhodol s vami podelit o moj novy prirastok, Mido All Dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se