Tets Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Pokud pošta nezklame, stanu se brzy majitelem těchto hodinek: Co mi není jasné, na co je tam ten ukazatel "Signal"? Z informace kterou poskytl prodejce: "Signal show orange color when movement 1 second as the pictures" moc moudrý nejsem Ví někdo, co je to vůbec za hodinky? Na netu jsem žádné info nenašel. Více obrázků zde. Pozor, stránka má cca 2.2 MB. Dík za případné info.
Andreas.ks Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Odborník sice nejsem, ale podle tohoto obrázku by se mohlo zdát, že se jedná o rezervu nátaho řešenou podobným způsobem jak do dnes dělá Nomos...
afrikab Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Docela by me zajimalo co v nich tika za strojek.
Tets Odesláno 8. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Docela by me zajimalo co v nich tika za strojek. Mě taky, ale já to stejně nejspíš nepoznám. Musím počkat, až dorazí a pak se uvidí. Jak jsem psal, internet mě totálně zklamal, nenašel jsem žádné info. BTW, nakonec jsem za ně dal o třetinu víc než jsem původně chtěl. Musím se krotit a moc po hodinkách nekoukat Andreas.ks: Aha, to mě nenapadlo, to by mohlo být ono, dík.
safi Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Odesláno 8. června 2008 Mě taky, ale já to stejně nejspíš nepoznám. Musím počkat, až dorazí a pak se uvidí. Jak jsem psal, internet mě totálně zklamal, nenašel jsem žádné info. BTW, nakonec jsem za ně dal o třetinu víc než jsem původně chtěl. Musím se krotit a moc po hodinkách nekoukat Andreas.ks: Aha, to mě nenapadlo, to by mohlo být ono, dík. možná seiko......
Tets Odesláno 8. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2008 možná seiko...... Seiko by na to snad nepsalo Swiss?
Tets Odesláno 23. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Už dorazily. "Signal" není ukazatel rezervy nátahu, ale opravdu "Signal show orange color when movement 1 second as the pictures", thajský prodejce by se ale mohl naučit lépe anglicky, protože ve skutečnosti "Signal" každou vteřinu oranžově blikne - jde vlastně o kontrolu chodu. Hezké. Info o strojku sem hodím, až udělám nějaké fotky, neb sám nic nepoznám. Teď bohužel nemám moc čas, přes víkend jsem se stěhoval, ani nemám ještě internet, chaos a zmatek...
afrikab Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 (upraveno) Ja vedel, ze jsem ho uz nekde videl. Nebude to AS 2063? http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi...swk&AS_2063 Upraveno 23. června 2008 uživatelem afrikab
Tets Odesláno 23. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Ja vedel, ze jsem ho uz nekde videl. Nebude to AS 2063? Jo, to je on! Díky. Nemáš náhodou nějaké odkazy na nějaké info o Fuji hodinkách, prosím? Já když hledal, tak to byla samá spotřební elektronika a občas nějaká nejasná zmínka, jinak nic.
afrikab Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Jo, to je on! Díky. Nemáš náhodou nějaké odkazy na nějaké info o Fuji hodinkách, prosím? Já když hledal, tak to byla samá spotřební elektronika a občas nějaká nejasná zmínka, jinak nic. Podle kalibru to bude mala firma, ktera dela jen pouzdra a ciferniky. AS 2063 je totiz kalibr, ktery lze prirovnat k dnesnim strojkum ETA. Delala je firma A. Schild pro vsechny, kteri si nedokazali udelat vlastni. Pouzival je treba Blancpain u modelu Fifty Fathoms, Olech&Wajs, atd.
koblih69 Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Viděl jsem Fuji 2x - 1x to byly kompletní Seiko 5 včetně Seiko kalibru jen s jiným logem, podruhé tam byla Miyota a nápadně to připomínnalo Citizen 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se