Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud pošta nezklame, stanu se brzy majitelem těchto hodinek:

001.jpg

002.jpg

Co mi není jasné, na co je tam ten ukazatel "Signal"? Z informace kterou poskytl prodejce: "Signal show orange color when movement 1 second as the pictures" moc moudrý nejsem :sad01_anim:

Ví někdo, co je to vůbec za hodinky? Na netu jsem žádné info nenašel.

Více obrázků zde. Pozor, stránka má cca 2.2 MB.

Dík za případné info.

Odesláno
Docela by me zajimalo co v nich tika za strojek.

Mě taky, ale já to stejně nejspíš nepoznám. Musím počkat, až dorazí a pak se uvidí. Jak jsem psal, internet mě totálně zklamal, nenašel jsem žádné info.

BTW, nakonec jsem za ně dal o třetinu víc než jsem původně chtěl. Musím se krotit a moc po hodinkách nekoukat :crying_anim:

Andreas.ks:

Aha, to mě nenapadlo, to by mohlo být ono, dík.

Odesláno
Mě taky, ale já to stejně nejspíš nepoznám. Musím počkat, až dorazí a pak se uvidí. Jak jsem psal, internet mě totálně zklamal, nenašel jsem žádné info.

BTW, nakonec jsem za ně dal o třetinu víc než jsem původně chtěl. Musím se krotit a moc po hodinkách nekoukat :crying_anim:

Andreas.ks:

Aha, to mě nenapadlo, to by mohlo být ono, dík.

možná seiko......

• po 3 týdnech...
Odesláno

Už dorazily. "Signal" není ukazatel rezervy nátahu, ale opravdu "Signal show orange color when movement 1 second as the pictures", thajský prodejce by se ale mohl naučit lépe anglicky, protože ve skutečnosti "Signal" každou vteřinu oranžově blikne - jde vlastně o kontrolu chodu. Hezké.

Info o strojku sem hodím, až udělám nějaké fotky, neb sám nic nepoznám.

Teď bohužel nemám moc čas, přes víkend jsem se stěhoval, ani nemám ještě internet, chaos a zmatek...

Odesláno
Ja vedel, ze jsem ho uz nekde videl. Nebude to AS 2063?

Jo, to je on! Díky.

Nemáš náhodou nějaké odkazy na nějaké info o Fuji hodinkách, prosím? Já když hledal, tak to byla samá spotřební elektronika a občas nějaká nejasná zmínka, jinak nic.

Odesláno
Jo, to je on! Díky.

Nemáš náhodou nějaké odkazy na nějaké info o Fuji hodinkách, prosím? Já když hledal, tak to byla samá spotřební elektronika a občas nějaká nejasná zmínka, jinak nic.

Podle kalibru to bude mala firma, ktera dela jen pouzdra a ciferniky. AS 2063 je totiz kalibr, ktery lze prirovnat k dnesnim strojkum ETA. Delala je firma A. Schild pro vsechny, kteri si nedokazali udelat vlastni. Pouzival je treba Blancpain u modelu Fifty Fathoms, Olech&Wajs, atd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...