Dantechno Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 (upraveno) Dneska jsem díky Bakerovi (tímto mu děkuji ) obdržel Diversky Citizen. Objednal jsem si je jako hodinky pro běžné nošení aby jsem si při nějakém tom škrábanci netrhal vlasy. Pár dní jsem teď na ruce nosil Seika Neo Monster takže mi Citizeny při nasazení na ruku přišli trochu menší. Ale po chvíli jsem si zvykl... Velice příjemná je váha díky titanovému tělu na ruce mi sedí perfektně - malinko mi vadí delší gumový řemen ,který je na mojí malou ruku až moc dlouhý. Na řemenu také okamžitě po vybalení následovala menší úuprava: Za pomocí odlakovače na nehty a hadříku šli lehce dolů časy ponorů ( dle rady místního člena ) které řemen dle mého hyzdily. Výtky jsem také slyšel na závit šroubovací korunky ale dle mého je to ok ( uvidíme po delším používání ). Dle mého stačí trocha opatrnosti. Zatím jsem tedy maximálně spokojen vzhledem k ceně .... Pouzdro: titanové, šroubovací korunka Sklo: antireflexní tvrzené minerální Vodotěsnost: 200 m (20 bar) Otočná luneta: titanová, otočná o 360 stupňů Zadní víčko: na závit Kalendář: datum, den v týdnu Napájení: Automatic Pár amatérských fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2009 uživatelem Dantechno
stando Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Mam diversky od Citizenu uz dvanast rokov.Aj ked si myslim,ze "Definitivne hodinky"neexistuju.Nieco na tom,ze ich mam tak dlho bude. V mojom supliku sa vystriedalo mraky hodiniek....tieto vsak zostavaju. Blahozelam
abbot Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Taky se přidávám do zástupu gratulantů a brzy snad i následovníků
cali Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 gratulujem ako som uz na tomto fore napisal na viacerych miestach tento konkretny model povazujem za to najlepsie co do pomeru cena/vykon co sa da na trhu vobec zohnat (ovsem v pripadne nakupu cez pokemona alebo podobny obchod... u nas za ne svojho casu chceli nekrestanskych 8500CZK) ja sam som kupoval postupom casu 4 kusy pre roznych ludi.... vcetne brachu od ktoreho sa mi ale neskor vratili s tym ze podzubal zavit korunky... ostatni bez problemu... s tou opatrnostou ale suhlasim aj ked tento typ srobovacej korunky nepatri k spicke tak s trochou opatrnosti by to malo vydrzat roky a roky ( a co by sme tiez nechceli za ten peniaz) nejake moje postrehy: +mozete s hodinkami mlatit a odnesie to viac meenj len lunea... (sklo je v nej utopene) +naozaj prakticky umiestnena korunka ... horsia na manipulaciu ale pri noseni parada +prvotriedna luminiscencia schova do vrecka vsetko co som zatial videl vcetne veci od omegy tagu a inych ovela fajnovejsich znaciek +luneta ma prijemy stabilny na manipulaciu nenarocny ale pri tom slusne aretovany chod..... nebyva vzdy pravidlom.. casto sa s lunetou budto neda otacat alebo sa naopak otaca samovolne +neokukany design puzdra ruciek aj ciselnika ... v tejto cenovej kategorii je docela kumst najst divery ktore by nikoho nekopirovali +remen je naozaj masivny a cely slusne zpracovany vcetne kovovych vloziek pre stezejky a samotnych stezejok ktore su tiez masivne +co viem existuju tri farebne varianty cierna modra a cirnozlta bicolor... tie prve dve som mal aj na zivo posledna je zda sa celkom raritna +hodinky sa k nam sice aktualne nevozia ale nahradne diely sa v cechach zohnat daju (korunku citizen servis vymenil za 400KC do tyzdna) +subjektivny dojem z jedneho kusu ktory teraaz po oprave aktualne nosim.... presnost je po cca 2.5 rokoch od nakupu v radoch jednotiek sekund za tyzden -ten remen na nic ineho nepasuje (inak by som tie hodinky na ebay kupoval len koli tym remenom ) -ta korunka sla urobit asi aj lepsie ako som uz pisal -stroj miyota,.... mnoho clenov voci nemu chova predsudky a porovnava az s cinskou produkciou... ja s nim az taky problem nemam ale pravda je ze ked nic ine tak trochu zamrzi efekt divokeho rotora(samonatah len na jednu stranu) ktory je tu este navyse doprevadzany takym trochu lacnym rachotenim... v tomto konkretnom pripade to ale nie je az taka tragedia nakolko masvne puzdri a hlavne sklo rachotenie slusne odclonia.... ale napr v Prim sportII s tymto strojom alebo Prim supersport je to uz fakt neprijemne (aspon mne)
Dantechno Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tak po třech týdnech pár postřehů: - musím říct že jsem s nimi maximálně spokojen , na ruce sedí jedna báseň a i teď se na ně často se zalíbením dívám - luminescence je opravdu na úrovni , aniž bych je nějak nasvěcoval ráno v pohodě odečtu pozici - s korunkou já osobně problém nemám , jak říkám chce to jen trochu dávat pozor - je pravda že rotor je hlučnější ale nijak to neruší - řemen je taky vynikající - trochu mi vadí kvalita vyražení indexů na lunetě ( malinko přesazené ) - materiál pouzdra je velice odolný což já ocením , jen na lunetě registruji malinký vlasový škrábanec - jen taková blbost : na korunce by se mi líbilo logo promaster - miluju tu barevnou kombinaci ( modrá , kov , oranžová )
Drexxy Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 moc hezke hodinky, oproti vetsine tuctovek a kopii opravdu vycnivaji, taky o nich do budoucna uvazuju, jen bych chtel videt jake budou na kovovem tahu :-)
Drexxy Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 (upraveno) tak jsem si s tim trosku pohral, a tady jsou s kovovym tahem citizen za asi 60 USD co na to rikate? Mi se teda libi jeste o neco vice :-) Upraveno 24. července 2009 uživatelem Drexxy
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Ahoj, zrovna dneska jsem nosil tyhle hodinky. Mam je opravdu rad. Nevim, ale ja osobne bych je na tah nedal. Ten gumovej remen je opravdu kvalitni a pohodlnej.
Drexxy Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Odesláno 24. července 2009 Ahoj, zrovna dneska jsem nosil tyhle hodinky. Mam je opravdu rad. Nevim, ale ja osobne bych je na tah nedal. Ten gumovej remen je opravdu kvalitni a pohodlnej. no je pravda ze na sport je guma idealni-skoro neznicitelna, lehka, nestudi a vypada tak nejak sportovneji
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2009 no je pravda ze na sport je guma idealni-skoro neznicitelna, lehka, nestudi a vypada tak nejak sportovneji Mam na nich rad detaily: Rucka vterinovky je oranzova stejne jako napis 200M, Datumovka je modra, vaha je diky titanu prijemna. Sice kdyz je nasadim treba po monstrech nebo Geckach tak se zdaji mensi, ale to po chvili prejde a jenom mi delaji radost.
Drexxy Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Mam na nich rad detaily: Rucka vterinovky je oranzova stejne jako napis 200M, Datumovka je modra, vaha je diky titanu prijemna. Sice kdyz je nasadim treba po monstrech nebo Geckach tak se zdaji mensi, ale to po chvili prejde a jenom mi delaji radost. nevim jestli to je hra svetlo/stin, ale prijde mi ze napis 200m je o neco tmavsi nez vterinovka :-).
Dantechno Odesláno 25. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2009 nevim jestli to je hra svetlo/stin, ale prijde mi ze napis 200m je o neco tmavsi nez vterinovka :-). Je to totozna barva
Dantechno Odesláno 7. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Pred dovolenou jsem se rozhodoval jake hodinky vzit sebou. Chtel jsem si samozrejme vzit nejmene dvoje, ale nakonec jsem se umoudril a rekl si, ze jedny by tentokrat mohly stacit . Po rozhodovani ktere trvalo dele nez se pritelkyne namalovala ( a to je jak jiste dobre vite co rict! ), padla volba na Citizen Diver´s NY0054-04LB. Protoze jsem jel k vode a proto ze jsou lehke a prijemne na noseni ( nosi se mi lepe nez monstra ktera byla po Geckach dalsi na rade ). Z noseni mam par postrehu: Titan je lehky a gumovy remen je fakt spica - nosi se opravdu dobre. Rotor uvnitr je hlasity, asi to dela titan - zvuk nasobi. A rotor automatiky malinko hodinkami hazi kdyz ho poradne roztocim a soustredim se na to. Presnost je -7s za den - jsem spokojen. Luminescence vyborna. Diky ni dostaly hodinky od pritelkyne prezdivku domecek - staci je v noci obratit vzhuru nohama a podivat se na index na dvanactce . Cifernik v modre barve s oranzovymi ruckami a napisem jsem mel rad uz pred tim, ale ted jsem si ho zamiloval - opravdu se mi ta barevna kombinace libi . Hodinky obstaly denni koupani a noseni nonstop bez ztraty kvetinky, jen na remenu je na jednom miste oderka. Takze mi je nezbyva nez opravdu doporucit. Par dokumentacnich fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) Ahojte, dostali sa mi do ruk pred nejakym casom mnou pre znameho obstarane hodinky tak si dovolim podelit sa o skusenost. Znamy sa na hodinky ulakomil po tom co ich videl u mna...... musel som mu tiez jedny obstarat. Pracuje ako stavebny robotnik co je na hodinkach aj remienku slusne vidiet. Aktivny vek hodiniek je nieco cez tri roky EDC (vobec ich nedaval z ruky). Hodinky stale pracuju s presnostou ako za nova do 5s/den, su dost orajbane ale este stale sa da na ne pozerat aj remienok sa vzhladom k extremnemu nasadeniu drzal slusne okrem toho ze ho chlap trochu vzal flexou sa remen nikde nelame nepraska a ani nic podobneho co zvyknu gumene remene robit. Zaujimavostou je ze zavit korunky je naprosto neporuseny z coho vyvodzujem ze moj brat koremu sa taky isty zavit podarilo strhnut po ani nie roku je hulvat Jedinou zavadou je nepreklapanie dna v tyzdni ktore predpokladam sposobil znamy sam nedodrzanim klasickeho "nehrat sa s datumom v case ked su v zabere rucky". Tato vada pojde o nedlho na opravu do servisu citizen(tak sa mi hodinky dostali do ruk) dam vam potom vediet na kolko vysla. no a teraz foto hovoriace za vsetko Moja viera v odolnost mechanickych strojkov vdaka znamemu znacne stupla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem cali
Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) Foto nevidim a dost me zajima... EDIT: Uz ho vidim a je to slusna soda, koukam ze ty nase hodinky vydrzi opravdu hodne !!! Ja jim takhle ublizovat nebudu Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem Dantechno
study Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Dnes jsem se stal také novým majitelem,tak jen rychlá fotečka od samé radosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 28. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Dnes jsem se stal také novým majitelem,tak jen rychlá fotečka od samé radosti Grauluju a vitej do klubu. Modrej cifr v kombinaci s oranzovymi detaily je super !! Porad je mam doma a prodat je se nechystam.
study Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Jo modrá je dobrá a dík za přivítání
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se