stando Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 moje nove "kukacky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Nádhera, jak hodinky tak i fotky! Tvoje fotky mi takhle dopoledne udělaly radost, moc hezký pohled, mít je na ruce musí být ještě blahodárnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 ...tak este jedna na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 co ten "paroháč"??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 jen pro zajímavost, jaký máš obvod zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Stando, super kousek. Marina Militare jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Parohac???...to vies pravy taliansky chlpaty instalater ,chodi opravovat manzelkam vodovodne kohutiky a tam sa cokolvek udeje.Robi s manzelov,ktory su prave v praci Cornuto (parohacov) obvod mojej ruky je 18 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Parohac???...to vies pravy taliansky chlpaty instalater ,chodi opravovat manzelkam vodovodne kohutiky a tam sa cokolvek udeje.Robi s manzelov,ktory su prave v praci Cornuto (parohacov) obvod mojej ruky je 18 cm Zajtra to prines, nech to mozem na tej "chlpatej" instalaterskej ruke vidiet nazivo Nech to omakam a presvedcim sa, ci su pre mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 (upraveno) Zajtra to prines, nech to mozem na tej "chlpatej" instalaterskej ruke vidiet nazivo Nech to omakam a presvedcim sa, ci su pre mna Pani myslim,ze tu budeme mat za chvilu dalsieho instalatera. Makerovy dnes ohromne pristali Posudte sami. Dokonca ma aj poriadne chlpatu instalatersku ruku.Nie ako ja Nech zije OP Upraveno 1. prosince 2009 uživatelem stando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 no paráda...jak píše někdo přede mnou, MM teď jede, je prostě v "kurzu". OP mi nějak nicmoc neříkaly, ale pod tlakem "reklamy" ze všech stran v nich začínám nacházet zalíbení. Moooc hezké, jenom mít tu škváru tak jdu do nich. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 No, tak "namotany" som statocne, a jak povedal slepy: Uvidime Ale je to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Po nejakom case pridavam zopar dalsich. ....a to niekto tvrdi,ze luxusne potapky neuvidia vodu ani z rychlika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Kde si ich bol topiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Kde si ich bol topiť? Luxusne hodinky v luxusnom wellnese (Patince) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Novy remen od majstra Simona,sedi prefektne....smekam pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Najviac sa mi pacia na Simonovom rem a kaucuku, na Makerovej ruke som si vsimol ze ta ochrana korunky musi sakramentsky tlacit do ruky,ci sa mylim? Nezda sa mi to ale na pohodove nosenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Najviac sa mi pacia na Simonovom rem a kaucuku, na Makerovej ruke som si vsimol ze ta ochrana korunky musi sakramentsky tlacit do ruky,ci sa mylim? Nezda sa mi to ale na pohodove nosenie. S tym tlaceim ochrany korunky to nie je taky problem. 312 maju dost vysoke dynko a tak pri ohybe ruky je dost priestoru.pri 164 je dynko trosicku nizsie,ale tiez to nie je problem....teda aspon Maker si nestazuje (a to on si stale na nieco stazuje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 (upraveno) Ty mi zase děláš chutě... Já si ty 312tky snad musím jít hend koupit Upraveno 24. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 24. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 ...ked ich mozes hned kupit ,tak nevahaj.V Sherone BA je cakacia doba 2-3mesiace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 ...ked ich mozes hned kupit ,tak nevahaj.V Sherone BA je cakacia doba 2-3mesiace Mam nabídku jak od člena fora, tak i ze zahraničí, měl bych je hned. Cena 4200eur. Uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se