Přejít na obsah

PAM 312

stando

Doporučené příspěvky

Parohac???...to vies pravy taliansky chlpaty instalater ,chodi opravovat manzelkam vodovodne kohutiky a tam sa cokolvek udeje.Robi s manzelov,ktory su prave v praci Cornuto (parohacov) :lol:

obvod mojej ruky je 18 cm

Zajtra to prines, nech to mozem na tej "chlpatej" instalaterskej ruke vidiet nazivo :thumbsup_anim:

Nech to omakam a presvedcim sa, ci su pre mna :sleeping_03anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajtra to prines, nech to mozem na tej "chlpatej" instalaterskej ruke vidiet nazivo :thumbsup_anim:

Nech to omakam a presvedcim sa, ci su pre mna :sleeping_03anim:

Pani myslim,ze tu budeme mat za chvilu dalsieho instalatera. Makerovy dnes ohromne pristali :thumbsup_anim:

Posudte sami. Dokonca ma aj poriadne chlpatu instalatersku ruku.Nie ako ja :angry:

Nech zije OP :thumbsup_anim:

post-3888-1259669004.jpg

Upraveno uživatelem stando
Odkaz ke komentáři

:smile_anim: no paráda...jak píše někdo přede mnou, MM teď jede, je prostě v "kurzu". OP mi nějak nicmoc neříkaly, ale pod tlakem "reklamy" ze všech stran v nich začínám nacházet zalíbení. Moooc hezké, jenom mít tu škváru tak jdu do nich. Gratuluji :thumbsup_anim:
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Najviac sa mi pacia na Simonovom rem a kaucuku, na Makerovej ruke som si vsimol ze ta ochrana korunky musi sakramentsky tlacit do ruky,ci sa mylim? Nezda sa mi to ale na pohodove nosenie.

S tym tlaceim ochrany korunky to nie je taky problem. 312 maju dost vysoke dynko a tak pri ohybe ruky je dost priestoru.pri 164 je dynko trosicku nizsie,ale tiez to nie je problem....teda aspon Maker si nestazuje (a to on si stale na nieco stazuje) :thumbsup_anim:

post-3888-1269423497.jpg

post-3888-1269423506.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...