hitmi Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Chtěl bych vám ukázat mé nové(první) hodinky Festina. Jsem studen, nemám moc peněz, tak nejsou moc drahé. Funkce hodinek: -QUARTZ mechanismus -Minerální sklo -datumovka -luminiscenční ručičky a indexy -otočná luneta V setu(boxu) je přiložen náhradním koženým pásek. Fotky na ruce: Fotky v noci:-omlouvám se za kvalitu Ostatní fotky: Co naně říkáte? Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem hitmi
Vit Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Sice to nejsou Seika, jak jsem ti doporučoval, ale naživo vypadají hezky. Překvapilo mě vcelku kvalitní zpracování. Za kolik jsi je sehnal? EDIT: vítám tě tu! Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem Vit
Koza_c Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 To hitmi. Jsou pekny a koz.pasek jim tez slusi. . Gratulace. .
hitmi Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Vit napsal: Sice to nejsou Seika, jak jsem ti doporučoval, ale naživo vypadají hezky. Překvapilo mě vcelku kvalitní zpracování. Za kolik jsi je sehnal? EDIT: vítám tě tu! Seika kdyžtak někdy příště .Na internetu za 2600Kč .
a&k Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 ta modra na sekundovke je zaujimava. to som este nevidel. su pekne aj ked nie su moj styl. nech Ti sluzia
hitmi Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Tady ještě přidávám fotografie s koženým řemínkem
Pavlos.354 Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Pěkné, sportovní hodinky. Na živo vypadají moc dobře a s koženým řemínkem jim to taky sluší Za mě bych sice volil možná variantu s chronografem, ale i tato verze se mě líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se