jorix Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Rád bych poprosil o radu, víte-li někdo. Mám Orienty Mako Divers na tahu, jehož první články (ty u pouzdra) jsou duté, z nějakého plechu (viz foto). To přináší problémy, jako je uvolňení paciček, které je u pouzdra pevně drží, následné rachtání a pravidelné (1x za půl roku) ohnutí stěžejek (silnější nejdou použít). nevím, jestli tenhle systém někde funguje, ale tady ne. Nemáte někdo nějaký grif, co s tím, aby to aspoň nerachtalo? Díkec! Edit: oprava Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem jorix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Jo, před pár lety jsem orientky měl a taky se mi ty packy ohýbaly. Stačí vyndat stěžejky, packy přihnout a zase to nasadit. Ale za nějaký čas se to vykloktá znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Ale za nějaký čas se to vykloktá znovu. Právě Vykloktá se to celkem brzy a začne to cinkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Je to prostě takový druh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 (upraveno) To už tady jednou bylo.forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10869&st=20.Příspěvek 33. Je ovšem pravda,že koncové články jsou dost chatrné. Upraveno 4. ledna 2010 uživatelem HB63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) To už tady jednou bylo.forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=10869&st=20.Příspěvek 33. Je ovšem pravda,že koncové články jsou dost chatrné. No, a ještě ke všemu ode mě...to jsem ale debil Karlos: Je to druh na h***o Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem jorix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 No, a ještě ke všemu ode mě...to jsem ale debil Opakování je matka moudrosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 mám větší verzi blue mako,ale packy na tahu byly stejné.vyřešil jsem to koženým páskem.jestli Ti více vyhovuje kovový tah,tak třeba watchadoo na nich seděl pěkně,je dodáván i se stěžejkami a watchadoo stěžejky jsou festovnější než ty origo orienťácké.jenže watchadoo zase nemá ty krajní oblé články,které tak pěkně přecházejí v pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se