Karlos Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Prosím o informaci, jak je dělaná povrchová úprava lunety na Sport I, respektive toho kroužku se stupnicí na lunetě? Přikládám (velmi špatný) obrázek kroužků, které se mi náhodou podařilo získat. Jsou to jen kovové kroužky o průměru 37,5 mm a s potiskem stupnice, levý kroužek je navíc trochu jiný. Co to tedy mám? Děkuji.
31682 Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Karlos napsal: Jsou to jen kovové kroužky o průměru 37,5 mm a s potiskem stupnice, levý kroužek je navíc trochu jiný. Jsou skutečně kovové? Vypadá to jenom na samotné vložky. Ty se musí vsadit do těla lunety, kovového věnce, který umožňuje vlastní otáčení.
Karlos Odesláno 3. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Díky. Myslel jsem si, že to jsou jen ty vložené kroužky. A jsou skutečně kovové, jen nevím, proč ten levý má jinou stupnici?
Karlos Odesláno 3. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Sport I jsem zblízka neviděl, ale na obrázcích to vypadá, že tyhle kroužky jsou na lunetě zalité nějakou průhlednou hmotou, nebo se pletu?
vor Odesláno 3. března 2007 Nahlásit Odesláno 3. března 2007 No podle mě to není na Sport Igen. Tam je kovová luneta se vsazeným průhledným plastovým kroužkem(na kterém je z vnitřní strany potisk barvou) .
Karlos Odesláno 3. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2007 Díky za vysvětlení, opět jsem chytřejší.
mnovace Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Samozřejmě, že se ti podařilo sehnat raritu - mluvím o tom kroužku vlevo vsazoval se do otočné lunety na hodinkách prim sport 1 nebo elton sport 1 těchto hodinek bylo vyrobeno přesně 100ks a byly testovány na 6atm oproti běžným sportům, které měly 4atm. Takže ještě sehnat to číslované dýnko a máš jeden z těch 100kusů
Karlos Odesláno 4. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Hmm, díky za moc zajímavé informace. Kde se takové dají získat? A co ten kroužek vpravo, kde ten se používal? Takže kdo mi prodá to dýnko? Asi nikdo
mnovace Odesláno 4. března 2007 Nahlásit Odesláno 4. března 2007 Mám ty elton sport s kovovým kroužkem a 6atm WR i s výrobním číslem - vše včetně korunky je původní. Nejdříve jsem je chtěl prodat a od dvou členů fóra jsem dostal nabídku za 8000Kč ale chtěl jsem víc, víc a ještě víc. :lol: No a tak jsem si je nechal a postupně jsem sehnal celou kolekci Prim sport 1. gen / tu která se prodávala/ tzn. černé, žluté, červené, modré a výše zmiňovanou raritku elton sport s kovovou lunetou. Nabídku jsem dostal i na celou sbírku, ale neprodal jsem ji. Dnes jsem rád, že jsem to neprodal. Ale znáš to nikdy neříkej nikdy.
accutron Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 vzkaz pro MNOVACE. můžeš poslat do tohoto vlákna obrázky elton sport s kovovým kroužkem a 6atm WR. moc by mne zajímalo jak ty hodinky vypadají. jaký měly např. číselník, ručky, nápis na dně apod. určitě to bude zajímat i ostatní. díky.
mnovace Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 dal jsem fotku všech prim sport na vlákno pochlubte se novými přírůstky tam ty eltony jsou, až bude více častu tak ty eltony pro domácí kutily ze všech stran nafotím
accutron Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 projel jsem všech deset stran s vlákny a nikde jsem "pochlubte se s novými přírustky" nenašel. můžeš napsat přesný název . díky.
Luk Odesláno 24. března 2007 Nahlásit Odesláno 24. března 2007 accutron napsal: projel jsem všech deset stran s vlákny a nikde jsem "pochlubte se s novými přírustky" nenašel. můžeš napsat přesný název . díky. klikni na odkaz, je to 67 strana první příspěvek. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=71638#p71638
accutron Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 díky za pomoc. ale ten obrázek vypadá jako by ho fotili lidi z divadla járy cimrmana. znáte to. skupina 50 lidí a ten třetí z prava v druhé řadě je jára cimrman. podobně to vyznívám na této fotce. prosím proto mnovace, aby si udělal čas a nafotil jen ty hodinky s kovovým kroužkem a 6atm WR. myslím si, že to fakt může být zajímavá pro spoustu sběratelů primek, speciálně sportů.
accutron Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 jo, to už je lepší. a ještě lepší by to bylo , kdyby byl přidán obrázek dna hodinek, aby bylo vidět jaký je na něm nápis. chci nemožné ?
Luk Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 jak je libo. Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se