Přejít na obsah

sava

Členové_50
  • Příspěvky

    126
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele sava

  1. Tak tyhle jsou peckovní... Gratulace k super nákupu PS: to bylo k těm red primeram:-)
  2. Super hodinky! Dlouho jsme po nich pokutovat a nakonec pořídil jiné Zenithky, ale tyhle jsou prostě klasika. Užijí si je!!
  3. Mě se líbí... jsou fakt pěkný:)S.
  4. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    Škoda, že jsme byl mimo Brno. Vypadá to na luxusní akci. Tak příště!S.
  5. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    1. old black 2. sibirnaya 3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit) 4. macher - asi se mi to povede 5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin) 6. stopa99(ak mi do toho nic nepride) 7. here ( asi taky ) 8. mrakodrap (budu se snažit) Škrtám se, blbě jsme se kouk do diáře a o týden se sekl. V tomhle týdnu jsem na horách..
  6. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    1. old black 2. sibirnaya 3. skalis (ja si nejsem uplne jistej, ale budu se snazit prijit) 4. macher - asi se mi to povede 5. Jane (juhuuu, konecne patecni termin) 6. stopa99(ak mi do toho nic nepride) 7. here ( asi taky ) 8. Sava(zrovna tento pátek vyzera ok!)
  7. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    Hoja, já se taky zapomněl odhlásit. Nedám to. Ale jsme pro ten větší sraz někdy jindy. Zkuste navhnout termín dostatečně dopředu. Za mě ideálně třeba to úterý, bo konce týdne nebývám moc v Brně. S.
  8. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    1. Topkan 2. Martini 3. skalis (snad) 4.Trnak(50%) 5.Sava (50% Potvrdím v Po. zda budu v Brně)
  9. Gotberg, Pálava 2009 výběr z bobulí. Mohu vřele doporučit jako dezertní víno... S.
  10. Ahoj vespolek. Zkusím připojit svůj názor. Investiční zlato je dobrý nápad, pokud chcete v dlouhém časovém horizontu udržet již získaný majetek. Rozhodně to není cesta jak zhodnocovat peníze. Spread (rozdíl nákupní a prodejní ceny) je velký, pokud se bavíme o větším množství, musíte počítat s poplatkem za uložení zlata (není uplně rozumné mít ho doma v šuplíku) a dnešní cena zlata je historicky nejvyšší. Shrnuto a podtrženo, nemyslím si, že za současné ceny a s náklady s jakými se zlato nakupuje/prodává je nákup zlata dobrý investiční nápad pro běžného člověka (je to ale rozhodně jedna s možností, jak udržet hodnotu již získaného majetku v delším časovém horizontu). S.
  11. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    hoj, budete tam vsichni od 18? Prijedu taky na hodku az 2, tak at neni pak brzo nebo pozde.S.
  12. sava

    Znáte tyhle Zenith?

    No já bych si je v životě nekoupil:) Je to děsná divočina...
  13. Hoja, znáte tyhle Zenithky? Pokud na ně někde narazíte, pošlete pls aji cenu. Já je našel, ale zatím bez ceny. Kamošovi jsem slíbil, že mu řeknu, jestli je 5,5 good price.
  14. Zenith. Kochám se pohledem na strojek každý den. A navíc perfektně tikají
  15. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    Máš recht:) Jsem maximálně pro:)
  16. Nedávno jsem viděl film Vlákna (Threads). Docela síla, ale velmi zajímavé. http://www.csfd.cz/film/4700-vlakna/
  17. Komu se líbí kitesurfing, tak přidám ještě jedno masakrózní videjko na kterém dnes ujíždím celej den:) http://manera.f-onekites.com/ Tam dejte jen play movie... od 4 minuty to začne:)
  18. No já teď jezdil taky víc na sněhu. Tahle zima se povedla.. Na léto je to už horší, to je spíš na výjezd mimo ČR. Jinak když ČR tak jezdím právě na Nové Mlýny.
  19. sava

    Sraz Chronomagu - Brno

    Pánové tak já to asi taky nedávám. Jsem ještě mimo Brno a jen tak se asi vrátit nestihnu...sry.
  20. Můj adrenalin je Kiteboarding ve všech podobách. Své fota raději dávat nebudu, ale tohle je asi stav, do kterého byhc se chtěl jednou dostat.... http://mushow.cz/kiteboarding/video/the-after-party/ - přehrát videjko.
  21. BTW: v tom knoflíkovém vlákně byly ještě hezcí prý za 140 USD... to je lepšejší cena:)
  22. Tak to je pecka... to musím mít!!!
  23. Já mám hrozně rád na hodinkách když výrobce dotáhne dizajnově i detajly. Tady je třeba podle mě uplně perfektní ten vzor na ciferníku, pak pásku, ale ze všeho nejlepší je pak opakování na sponě. Chtěl jsem přidat své fotky, jak se mi opakuje střídaní lesklých ploch a matných z pouzdra a pak to sjendé v detajlu na sponě. Je to velmi podobný detajl. Jen na té fotce z Iphonu to stojí za prd, tak ji sem raději dávat ani nebudu... Edit: Tak jsem ty fota zkusil... není to bohužel moc vidět.
×
×
  • Vytvořit...