Přejít na obsah

Vikio

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vikio

  1. Vikio

    IWC MARK XX

    Rozhodně 20
  2. Vikio

    IWC MARK XX

    A jaká je spokojenost se strojkem? Drží stále těch +1,5s? Zkušenosti s přesností se na internetu různí:). A pošli víc fotek, je toho tady na foru málo!
  3. Správně, to je ten největší luxus tohoto hobby - mít tu možnost a čas se zabývat nepodstatnými detaily
  4. Omlouvám se, máš samozřejmě pravdu, jsou to 3861 se vším všudy .. napadlo mě to proto, že jsem na první pohled neviděl na ciferníku “step” (tzv. step dial, 1861 ho nemá) který je asi skrytý úhlem té fotky, ale viděl jsem ty ručky z 3861. Teď na další pohled už vidím, že všechny náležitosti 3861 tam jsou - dot over 90, nápis “professional”zarovnaný se “speedmaster”, zjednodušený vteřinový tracker atd. Užívej, máš to hezký
  5. 3861 ručky na 1861 moonech … byly v lázních? Pěkná kombinace
  6. Já to sice neznám, ale na foru jsem se dočetl, že se tomu říká chronobundus .. tak bacha, evidentně se toho blbě zbavuje!
  7. No jelikož nedávno nastal ten generační skok, tak pro tvou 3861 je ještě brzy se zhodnocovat .. ten kdo ale koupil předchozí 1861 za 80-100, tak na tom už teď docela slušně profituje/nebo minimálně neztrácí. Až za 10 let představí Omega novou iteraci, tak rozhodně to vytáhne nahoru i tu tvou, protože v té době už budou nové za 250. U Omegy to jsou hlavně klasické Speedmastery, ostatní modely asi cenu až tolik nedrží, to je pravda.
  8. Vikio

    IWC MARK XX

    Gratulace! kupoval jsi je od SK/ČR AD, že se na ně tak dlouho čekalo? Klidně přidej víc fotek, tyhle marky se povedly:)
  9. No, ale pořád asi lepší hodinky jako uchovatel hodnoty (tzn kdyz jejich cena vzroste jen o inflaci a ne více), než aby ty penize bejval nechal ležet na účtě:)
  10. Tak potvrzuji, u Dušáka už jsou aktualizované ceny taky … a seamaster 300m je za 152k, byl za 148k jeste cca 2tydny zpet:)
  11. Mně přijde, že tyhle drobné “vady” snad ti švýcaři dělají naschvál .. asi to považují za součást charakteru:) u japonských hodinek by se to nestalo
  12. Ta zelená jim sekne! Jsou takhle barevný i při menším světle, nebo jdou do černa?
  13. Pamatuju si, že Moony kolem r.2018 se daly sehnat za 80k ... 100% nárůst za 4 roky, to je masakr:) .. a to tady určitě máme i pamětníky, když byly za 30-40
  14. Máš informace i ostatních modelech Omega? Byl zveřejněn nějaký ceník?
  15. Pěknej pásek! To sis nechal někde dělat, nebo se to dá takhle někde koupit hotový?
  16. hmm E46 M3, dobrej vkus Hodinky taky fajn
  17. kde sehnat ten hrníček?? pěknéé
  18. Vikio

    Omega servis

    K tématu Omega prodejny/servisu - koho preferujete v Praze? Omega butik na Staromáku, nebo Dušák? Není to dnes už vlastně jeden a ten stejný majitel?
  19. Mně přijde, že většina hodinkové populace beztak preferuje broušené tahy, ale výrobci si pořád z nějakého důvodu myslí, že je to dobrý nápad
  20. Vikio

    Seamaster Diver 300m 007?

    Mně se moc nelíbí ta animace na dýnku, myslím, že to šlo zpracovat líp … třeba 3rd gen snoopy to má udělané hezky:). Jinak jsou fajn, ale ta kombinace retro+moderna asi nemusí sedět každému..
  21. Vikio

    IWC MARK XX

    Tak to je class:) moc hezky
×
×
  • Vytvořit...