Přejít na obsah

dieegoo

Členové_50
  • Příspěvky

    503
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele dieegoo

  1. Tak připraveno na zimu... komplet přeleštěno, nanesena keramika, leskne se to jak psí kulky
  2. Působíš na mě trochu jako "Majk je pán" v textový podobě... Btw, je sice hezký, že když někoho vezeš, jezdíš jinak, ale i když nikoho zrovna nevezeš, nejsi na silnici sám.
  3. Můžeš sem tu vyhlášku dát? 361/2000 Sb. § 32 (5) Činná plocha světel nesmí být zakryta nebo nadměrně znečištěna.
  4. Ztmavit světla tak, aby to nebránilo průchodu světla... No, tak to jsem fakt zvědavej
  5. Mrkni do velkého techničáku, tam je přece ke každému povolenému rozměru disku i odpovídající velikost pneu. Edit: tommas4 mě předběhl...
  6. Radka mohu doporučit. Super domluva, okamžitá platba, vše v naprostém pořádku.
  7. Mám v autě světlý interiér kůže/alcantara a paradoxně mi přijde mnohem praktičtější, než černý. Smítka/drobky/vlasy na tom vidět výrazně méně, než na tmavém provedení.
  8. Na tu Gustavovu opět běží akce na gearbestu - https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html - za 32$ hodně parády. K tomu za nějakých 7$ GPS a není co řešit.
  9. Snad není týden, aby se tu neobjevil identický dotaz
  10. Havarijní se na to zpravidla vztahuje (nevím, jak u těch nejvíc low-cost pojišťoven), otázka ale je, zda se vyplatí to přes havarijko řešit. Jestli máš sklo řekněme do 10k, dáš pětku spoluúčast a ještě ti seberou bonus a tím ti zdraží pojistku na další léta, možná ve finále vyjde lépe zaplatit výměnu ze svého a příště připojistit.
  11. Spy-foto z minulého víkendu v HK - někdo místní?
  12. Právě teď na hradeckém nábřeží točí pivo u stánku pivovaru Létající chroust mladý pán s SKX007 na kůži. Někdo místní?
  13. Do zimy sice daleko, ale ... Do novostavby budem dávat elektrické podhlahové topení a nemůžu se rozhodnout mezi místní regulací (termostat v každé místnosti) a centrální regulací. Místní + jednoduchost řešení + nemusím běhat přes celý dům, abych si na záchodě přitopil - naopak pro přenastavení/vypnutí musím oběhnout každý termostat zvlášť - prakticky žádná budoucí rozšiřitelnost, automatizace Centrální + vše zapnu/vypnu/nastavím z jednoho místa + automatizace (napojení na řízení žaluzií (když bude dost svítit, topení se utlumí), alarm (útlum po odchodu z domu)) + možnost vzdálené kontroly a ovládání přes mobil/net (po týdenní lyžovačce přijedu do vytopeného) + často čtu až o 30% úspornějším provozu proti místnímu ovládání (sice nechápu proč by tomu tak mělo být, ale dejme tomu) - úprava teploty v určité místnosti pouze z místa s centrální jednotkou (teda za předpokladu, že bych nekombinoval centrál + místní) Jak to řešíte vy?
  14. Parádní obluda! V Mustangu tě potkávám docela často, tohle jsem ještě nezahlédl, měl bys to provětrávat častěji...
  15. Tak si něco lípni na displej a nebo buď fakt opatrný. Nechápu, z čeho číňan udělal "sklo", ale poškrábe se snad už jen při pomyšlení na něco ostrého. Předchozí huawei jsem nosil s klíčema v kapse a nic, Note4 má po pár měsících drobných šrámů hromadu a některé hluboké tak, že jsou zřetelně cítit i při přejetí nehtem.
  16. Nevím, co je na téhle nabídce nejlepší... skvostné hodinky? Fakt, že údajně existují pouze 4 prototypy, přesto je k prodeji 25 kusů? Prázdné formulace "Švýcarský design, vítěz 2 soutěží?" V každém případě must have.
  17. Není takhle brzká výměna fakt zbytečná? Na x různých místech jsem četl, že dříve se takhle brzo měnil olej proto, že technologie neumožnovala tak přesnou výrobu komponent a teprve při záběhu se tyto komponenty o sebe "dobrušovaly", čímž vznikal v oleji bordel. Teď už je situace jiná a nějaké dobrušování otřepů/nepřesností bych u nových motorů nečekal.. ale třeba se pletu.
  18. ...ma 11 let starou a auto mechanik mu řekl at je rad, ze ma tuhle starou atmosféru. Pry dnes ve Fabiich (a nejen tam) není slusny motor... V tučně označených slovech bych hledal pointu
×
×
  • Vytvořit...