Přejít na obsah

verner35

Členové_50
  • Příspěvky

    87
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele verner35

  1. Frantíku, kde jsi je prosím nechával podrazit, taky bych už potřeboval. Díky.
  2. Leštěnou žulu není potřeba nijak impregnovat, ta je v podstatě bezúdržbová, stačí normálně umývat. U té leather povrchovky použij třeba impregnaci od AKEMI. Kámen ztmavne a odpuzuje vodu.
  3. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84839-dzos-moje-nejen-chrono-historie-a/page-4?hl=%2Blongines+%2Bvaljoux&do=findComment&comment=1545511
  4. To tebou prezentované zátiší už zavání chlubírnou.
  5. Filipe, taky možnost, druhá koupelna se sprchou, kam se chodí nejvíc, sousedí zdí s kotelnou ve které je bojler, takže teplá je hned a nádobí myje myčka. A hlavně, od té doby jednou za rok přijde přeplatek v jaký jsem poprvé taky nevěřil.
  6. Řešil jsem ten samý problém, do kuchyně a do horní koupelny z bojleru daleko. Voda zbytečně cirkulovala barákem a ochlazovala se. Zapojil jsem čerpadlo do zásuvky na dálkové ovládání a tak když je potřeba umýt nádobí nebo napustit vanu, zmáčknu čudlík a voda přiteče. A hlavně, bojler nemusí furt ohřívat vodu.
  7. Stejný případ, měsíc před vánoci nákup dárku z UK, doručení do 15.12. a samozřejmě nic nepřišlo. Kupující poslal fotku lístku, že balík poslal na sběrnu a pak další stopy po balíku končí... Tak jsem po novém roce otevřel spor a do hodiny byly peníze přiznané zpět.
  8. Corgi Bond angloše ze šedesátých a sedmdesátých let, u toyoty vystřelují rakety, astony mají vysunovací kulomety, vzadu vyskakuje štít a katapult zloducha. Stříbrný má vzadu a vpředu otáčecí spz a z kol se vysunují trhače pneumatik.
  9. to víš, nouze naučila daLibora housti.
  10. Taky přeju dobrý den, a když tak pěkně prosíš, tak jsou to kapesní hodinky roskopf, strojek žádná sláva, pouzdro podle puncu na krčku stříbrné, zdobené tulou. Nemáš zač.
  11. Jo a pod peřinou zvířátka samozřejmě svítí.
  12. Jasně, malá ručička na prasátku a velká na zajíčkovi znamená, že musí být ve školce, večer pak v posteli, což ale nikdy nevyšlo.
  13. Ponožky pěkné, už jsem si chtěl objednat, ale velikost max. 44 je málo.
  14. Ahoj, koupil jsem si tuto Hultafors: https://www.profi-odevy.cz/sekera-mala-univerzalni-hmotnost-800g-h-008-sv.html na výběr jsou různé velikosti a je to kvalita. Navíc je fakt pěkná
  15. Bohužel tam žádný popis nebyl, jenom dotaz, jestli to nějak brousil, ale bez odpovědi. Každopádně ta spodní barva je ideální.
  16. Narazil jsem na tento obrázek. To zesvětlení kůže vypadá parádně.
  17. verner35

    Vintage seiko

    Jsou z aukra, skončil jsem tehdy na pěkném druhém místě
×
×
  • Vytvořit...