Přejít na obsah

bena_1

Členové_50
  • Příspěvky

    63
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli bena_1

  • Datum narození 26.9.1968

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

bena_1's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Nedali, na pobočce je spořák za 1,2%.
  2. Nedali, na pobočce je spořák za 1,2%.
  3. Copak o odvahu by nešlo, ale jsou to potápky....
  4. Pánové, díky moc, Luminox se mi líbí a vyhovují mé představě viz zadání. Ovšem i navržené Casio vypadá dobře. Musím je však někde vyzkoušet a pak se rozhodnu.
  5. Díky za odpověď , Lumonox se mi líbí, myslím, že přesně odpovídají mé představě, cena malinko výš, ale...., Děkuji za doporučení :-)
  6. Dobré odpoledne, po nějakém čase jsem se dopracoval ke koupi hodinek. Po urputném čtení příspěvků, vybírání a rozhodování jsem v čercenci zakoupil Omega PO. Jsem naprosto spokojen, na denní nošení úžasné hodinky. Nastal mi však malý problém: lituji je na víkendové nošení do přírody, pak do hospody, na hory, trochu sport, tedy kolo a v zimě lyže. Proto chci požádat o doporučení a názory na koupi levných a odolných max. do 4 tis. Kč. Chtěl jsem volit variantu Casio G-Shock, ale digitálky se mi opravdu nelíbí :-(, přestože odolnost je jistě nespochybnitelná. Vzhleden k požadavkům asi upřednostním QUARTZ, ale není podmínkou. Nehci už vyložené potápky, protože mám PO:-) Předem moc dík za Vaše názory a doporučení.
  7. bena_1

    TAG HEUER CARRERA

    Stejně tak nic ve zlým. Když se chci ne něco zeptat, tak se prostě zeptám a je to. Komentáře a rady tohoto ražení opravdu nepotřebuji. Na tom se cvič někde jinde.
  8. To je slovo do pranice, myslím, že tak by to mělo být.
  9. Stejně ještě lehce tápu 2254.50 se už nevyrábějí, přesto se mě nejvíc líbí. Nejvíc se jim, až na lunetu, podobají OMEGA 2234.50.00 GMT Seamaster Automatic 300M. Jsou ještě v nabídce, ale ta luneta se mi už tak nezdá. Předpokládám, že jsou bez Co-Axial??? Děkuji za předem za rozšíření obzorů.
  10. bena_1

    TAG HEUER CARRERA

    OK, dík za "ochytření", jsem tu nový a tak hledám a hledám....
  11. Tak ještě jsem našel TH Carrera, dle diskuse opravdu univerzální, takže se na ně ještě také podívám. Jo a ty Omegy jsou aktuálně vystavené na AUKRU.
  12. bena_1

    TAG HEUER CARRERA

    Ještě bych potřeboval vysvětlení co je to in-house
  13. bena_1

    TAG HEUER CARRERA

    Moc dík za odpověď, asi se pomaličku dobírám k výběru hodinek na "každodenní nošení". Černá varianta se mě líbí víc. Ještě malý dotaz, co myslíš tím "víc extra" . Tedy jen příklad... Jo a dík za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...