Přejít na obsah

VasekN

Členové_50
  • Příspěvky

    1 680
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele VasekN

  1. Normy jsou přísnější, otázkou ale je kolikrát jsou překročeny a jaké množství tedy v daném čaji pesticidů je, což bez laboratorních zkoušek nikdy vědět nebudete. Pokud se někdo stane častým čajíčkářem, rozhodně není dobře zrovna tohle bagatelizovat. Při ochutnávce jednou za měsíc je to asi opravdu jedno. Při každodenním pití si myslím, že už to jedno není.
  2. V Číně se dají koupit skvělé čaje za zajímavé ceny. Bohužel se moc neřeší pesticidy :-/
  3. U toho Zaklínače mi chybí jedna důležitá věc. V knížce je dost vtipných momentů a v tom seriálu ten Sapkowskeho humor prostě chybí. Např úryvek z povídky o zlatém drakovi. ...... povdá, kdo je tu pohlavár, co rozkazy dává, toť Nedamir král porúčá a jeho slovo je zákon atakdále. A já stojím a poslúchám a tak mně v palici vrtá, že povím svojim ogarom, ať s ním rúbnú o zem a ochčijú mu kabanicu. Ale nechal sem teho, zasej by chýr šel, že trpaslíci sú akorát na bijatyku a že ag? agresivní a že raubíři a vůbec že s nima nejni možná? do prdele, jak sa to? koloxistence. a potem by zasej byl kdesi pogrom, v nějakém městě. Tož sem poslúchal a výtržnosti netropil, akorát hlavú kýval.?
  4. Myslím, že můžeme bejt rádi, že White Wolf není černoch :-)
  5. Mne se hlavně ani Yennefee ani Tris v seriálu moc nelíbí ve Wild Hunt jsou obě mnohem hezčí :-)
  6. Mýlím si, že pro někoho kdo nehrál hry a nečetl knížky nebude Zaklínač žádný zázrak. Já musím říct, že se mi to líbí :-)
  7. Ono to bylo tak, že řekl babičce, že chce tři knedlíky a dostal tři knedlíky.
  8. Já jsem několikrát zkoušel VRko na PC a to vždycky někde v hernách. Na občasné zahrání dobrý, ale domů mi to přijde zbytečný. Ale zase teď za ty peníze k PSku o tom přemýšlím :-)
  9. Taky o VR na PSko přemýšlím, stojí za to? Zatím co jsem četl recenze tak spíš špatný. Zajímal by mně třeba Doom nebo nějaký střílečky.
  10. Mně připadá, že ten Mandalorian je v podstatě kravina, ale hrozně mně to baví :-)
  11. Já to zkoušel dlouho a řekl jsem si, že se chci bavit a ne se otravovat s ovládáním :-) PSko mám buď u TV, pak hraju na ovladači. Což třeba Zaklínač je na tom zase přijde mi mnohem lepší než na myši. Pak hry typu DOOM prostě myš a klávesnice. Koupil jsem asi za stovku stojánek dám to vedle PC a redukci si akorát přepojím myš a kavesnici přes HDMI si to dám do LCD u PC a je to :-)
  12. Kup si redukci na klávesnici a myš a máš to :-)
  13. Správnej chlap má smrdět i na fotce, to nevíš? :-)
  14. Já když jsem to řešil tak mi přišlo, že ani Xbox ani PS4 na tohle prostě nejsou ideálni. Kdysi jsem takhle pouštěl filmy přes Xbox 360 a byl to vopruz. Ještě jsem se nepotkal s formátem kterej by TV nedala a to mám nějakou 5 let starou smartku LG. Poslední dobou už jsem i línej to kopírovat na HDD a jedu to přímo z mobilu přes Chromecast. Fakt je, že mám jen FullHD. Neřeším vyšší rozlišení. Otázka je, jestli teda v případě externího zařízení není lepší nějaký přímý steam z notebooku nebo PC. V případě, dnešních SSD by to mohlo jít takhle pustit i z mobilu ne?
  15. Taky jsem to řešil, ale většina TV teď umí skoro všechny kodeky přímo z USB HDD ne? Není zbytečný to pouštět ještě přes další zařízení?
  16. Ta redukce je taková krabička. Dáš to do USB na PS4 a do té krabičky zpojíš myš, klávesnici a gamepad. Nevím jestli existuje nějaká klávesnice na PS4 i s myší. Jeden čas to PS4 nepodporoval a proto jediná možnost byla redukce. Jestli to jde teď nějak na přímo netuším. Používám tu redukci.
  17. Ale zase dá se to. Mám to tak, ze hry typu Zaklínač hraju na velký TV přes Gamepad a hry typu Doom si dám přes redukci k monitoru a hraju to v podstatě jako na PC. Mám nejkou levnější redukci z Alzy což může mít vliv. Koukal jsem, ze teď už jsou k mání fakt super zařízení kde jde přes WiFi nadefinovat co má mít jaká klávesa za funkci přímo za běhu pro konkrétní hru. Kdysi jsem hrál fpska jako Quake 2 po síti a na gempad si prostě v tomhle neumím zvyknout. Přijde mi to zoufale pomalé. Myš a klávesnice je OK :-)
  18. Já hraju střílečky na myši a klávesnici na PS4 :-) Není to jako na PC, ale o moc lepší než hrát Dooma na gamepadu nebo jak se to jmenuje :-)
  19. Přijde žena za doktorem. Doktor dopisuje papíry po předchozím pacientovi. Lehce zvedne oči, podívá se na pacientku a povídá: "Tak co, mladá paní, jak pokračuje naše hormonální léčba? Vidím, že máte trochu chlupatá ňadra." Žena odpoví: "No, pane doktor, táhne se to až dolů ke koulím a to je věc, o které bych s váma chtěla mluvit."
  20. Podle mně von ten Karlos ty investice určitě chápe, ale v principu je proti tomu :-)
  21. Si holt otevřeš síť prádelen. To je ověřená záležitost :-)
  22. Tak když vezmu v úvahu jak se večer jezdí po Chebu tak se jim vůbec nedivím :-)
  23. Náhodou, dobrej způsob jak rychle prodat nemovitost :-)
×
×
  • Vytvořit...