Přejít na obsah

LuBart

Členové_50
  • Příspěvky

    88
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele LuBart

  1. Jako první mi Google Lens vrátil tento odkaz https://www.etsy.com/hk-en/listing/1385610118/almaz-vostok-2809a-precision-gold-plated
  2. LuBart

    H-10 hacking

    Aha. Na H70555533 snad antireflex opravdu není. Pro mě je mnohem horší vada na kráse ta u datumky vysunutá "15".
  3. LuBart

    H-10 hacking

    Ty Khaki Field auto mají ploché sklo? Škoda, žes to nevyfotil. Měl jsem za to, že antireflex, je tam právě proti reflexům, stejně jako na objektivech fotoaparátů, dalekohledů, brýlových čočkách apod.
  4. Ani bych se neomlouval, takových nás určitě bude víc. Mně vadila (kvůli datumce) vysunutá "15" u H70555533 natolik, že po měsíci šly pryč.
  5. Dnes pětky Fieldy do roboty...
  6. Tak to bez debat. Facinace mechanickými strojky mě drží přes půl století. Proto taky nemám ani jedny (i kdyby byly 100% přesné) baterkáče.
  7. Vidím to stejně, hodinky nenosím kvůli honění přesného času. Pletená paráda, co to je?
  8. Pokud při hře opravdu potřebuješ sledovat hodinky/čas, je dobré si pořídit nějaké hrací = antimagnetické nebo baterkáče. Ještě lepší je naučit se před hrou hodinky sundávat. Několikrát se mi nešikovným gestem podařilo chytit sponou strunu.
  9. Kód ciferníku. Na starších modelech nebyl. Podle typu se dá vidět např. i 310, 331, 531, 730, 750, 450, 356... Kde by se nevešel nebo rušil pod šestkou, bývá na společném účaří za MADE.
  10. Dej jim pár týdnů. Právě ta posunutá 15 h na H70555533 (Captain America) pro mě naopak drobnost nebyla a po pár týdnech šly dál.
  11. Skvělá komunikace, skvělý obchod. Zásilka dorazila do 30 hodin. Obsah přesně podle očekávání, dokonale zabaleno. Ještě jednou díky! Naprostá spokojenost, doporučuji.
  12. Pokud jsou katedrální ručky klasika pilotek, pak asi u ruských. Např Junghans Messerschmitt JB30 měly trochu střízlivější tvar.
  13. Tavannes 3 i tyhle Zenith jednoduše jednoduchá nádhera!
  14. Ten článek vyšel už témeř před rokem, tak to asi tak horúce nebude. https://www.watchonista.com/articles/interviews/king-lume-and-his-magical-world-super-luminova
  15. Škoda, že je kvůli absenci datumovky po pár dnech prodáváš. Já se podobného modelu zbavil, protože mi (kromě velikosti) naopak datumovka a ke středu posunutá "15" začaly vadit. Tak k příštímu výběru přeji šťastnější ruku.
  16. Co tady? https://watchesbysjx.com/2020/02/hamilton-khaki-field-murph.html
  17. Možná jsi měl film dokoukat 2x. Je to až ke konci, když Murph hází listy s výpočty přes zábradlí ochozu, volá "Eureka! Je to tradice. Eureka!"
  18. Ano, dokonce 38. Už rok a půl je mám denně na ruce, pro mě dokonalé. Jen to holt není takováhle paráda.
  19. Gratulace, ať dělají radost! Já musel po čtvrtém vyzkoušení, bohužel, sebekriticky přiznat, že nic přes 39 mm na zápěstí mít prostě nemůžu. Zvlášť v tomhle případě mě to dost mrzí.
  20. Byl jsem na tom stejně. Pár týdnů jsem se na ně chodil dívat do krabičky, protože se ukázalo, že na moji ruku jsou příliš velké. Pak mi na nich začala vadit i datumka s posunutou 15kou a šly do světa.
  21. Na videu se mi zdá, že efekt vlnění nedělá nestejná délka drážek, ale mírně ohnutá hřídelka nebo nesouosost korunky. Kdybys to nezmínil, nenapadlo by mě zrovna tohle zkoumat. Nicméně, nedělá mi to ani na jedněch. Mám hodinky se starou i s novou verzí korunky.
  22. Můžeš sem dát video toho vlnění linky s drážkami? Nic takového (dvoje) nepozoruji.
  23. Dvojitý vrtič Klarstein St. Gallen Premium 2 se asi po dvou letech přestal točit. Po rozebrání nic viditelně poškozeného, kolečka se pod mírným tlakem prstu točí. Vylučovací metoda ukázala, že po odpojení napájení horního, spodní funguje normálně. Nemáte někdo zkušenost, radu, schéma, v čem hledat problém? Díky za pomoc.
  24. U mě to došlo tak daleko, že 40 mm nebo víc, co na mém zápěstí vypadá jako vodoměr, už ani nenosím.
×
×
  • Vytvořit...