Přejít na obsah

ladisu

Členové_50
  • Příspěvky

    173
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli ladisu

  • Datum narození 16.10.2009

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Střídavě Ctěnice, Schiedam a Torrevieja

Návštěvy profilu

3 005 zobrazení profilu

ladisu's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. RB PREMIUM účet - obrat 50000,- za měsíc a min. 3 platby kartou/měsíc. Může být asi 18 měn. Na kreditku jsou 2 vstupy do LK salonkú ročně.
  2. Hello bank! oznámila, že skončí
  3. Založil jsem si těch 8 cílů. Ale pozor, pokud budete mít posl. den v měsíci na některém "podúčtu" 100000,01 a více, tak mBank vyplácí ten nízký úrok na všechny vklady.
  4. Dostal jsem z dědictví bateriové stojací hodiny NEC, LORD KING. Tchán byl v 70. letech v Japonsku, odkud si je přivezl. Já ty hodiny v chodu už nezažil. Zná někdo tu značku a tyhle hodiny? Může mi někdo doporučit někoho, kdo by ty hodiny opravil? Každopádně si je nechám, ale kdyby fungovaly, měl bych velkou radost. Rozměry přístroje: 19,5 x 23,5 cm, hl. 7 cm Děkuji za příspěvky.
  5. A je stanovený časový limit bezplatné výměny?
  6. Už také mohu napsat: "Sem se nudil, tak uz mam aji Spořící účet Narozeninová Super Výhoda+ :)"
  7. Těšil jsem se, že dneska do kopie: "Publikováno 31.leden.2020 - 13:50 Sem se nudil, tak uz mam aji CSOB Premium :)" jen vložím Trinity... Ale také čekám na signál.
  8. Já měl právě vyladěný měsíční obrat, že mi vraceli 3-4 stovky. Takže buď musím změnit obrat, nebo mi budou vracet půlku. Možná ale přestanu tuhle "cetku" doma zcela používat a uplatním ji jen na platby v zahraničí.
  9. Taky mi to oznámili. Dle mého je háček v tom 1%. Vraceli mi 2.
  10. A moje hodinky originál jsou, přesto strojek na té fotce taky vypadá podezřele. Jestli jsou ty Firenze fake nebo ne, nemůžu nijak dokázat, ale věřím a jsem přesvědčený, že to je originál. Moje fotky jsou bídný, sorry jako, ale ty hodinky za to nemůžou. No a k těm sarkastickým příspěvkům se vyjadřovat nebudu (ale díky nim jsem si vzpomenul na povídku M.K., ve které truchlivý bůh charakterizuje určité osoby. Pěkná vzpomínka )
  11. Myslím, že ten Samsung si neporadil dobře a ve druhém a třetím případě ostřil na podložku. Dnes jsem vyfotil svoje hodinky za podobných podmínek a výsledek je podobný.
  12. Bobe, vkládám sem ty samý fotky bez zmenšení:
  13. Jak jsem napsal nahoře, člověk fakt nikdy nemůže vědět. Zvlášť já nemám s PAM žádný zkušenosti a můžu možná, v tom nadšení, naletět, ale přece jen díky mnoha letům zkušeností dokážu odhadnout lidi. V tomhle případě vůbec nepochybuju, že majitel je prvním majitelem, má faktura za ty hodinky a všechny krabice a karty atd. Nic mu v týhle věci sdělovat nebudu, už je doma v Santiagu de Chile. Ale je fakt, že milion bych nevsadil, protože, jak jsem napsal nahoře...
×
×
  • Vytvořit...