Přejít na obsah

ladisu

Členové_50
  • Příspěvky

    173
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele ladisu

  1. RB PREMIUM účet - obrat 50000,- za měsíc a min. 3 platby kartou/měsíc. Může být asi 18 měn. Na kreditku jsou 2 vstupy do LK salonkú ročně.
  2. Hello bank! oznámila, že skončí
  3. Založil jsem si těch 8 cílů. Ale pozor, pokud budete mít posl. den v měsíci na některém "podúčtu" 100000,01 a více, tak mBank vyplácí ten nízký úrok na všechny vklady.
  4. Dostal jsem z dědictví bateriové stojací hodiny NEC, LORD KING. Tchán byl v 70. letech v Japonsku, odkud si je přivezl. Já ty hodiny v chodu už nezažil. Zná někdo tu značku a tyhle hodiny? Může mi někdo doporučit někoho, kdo by ty hodiny opravil? Každopádně si je nechám, ale kdyby fungovaly, měl bych velkou radost. Rozměry přístroje: 19,5 x 23,5 cm, hl. 7 cm Děkuji za příspěvky.
  5. A je stanovený časový limit bezplatné výměny?
  6. Už také mohu napsat: "Sem se nudil, tak uz mam aji Spořící účet Narozeninová Super Výhoda+ :)"
  7. Těšil jsem se, že dneska do kopie: "Publikováno 31.leden.2020 - 13:50 Sem se nudil, tak uz mam aji CSOB Premium :)" jen vložím Trinity... Ale také čekám na signál.
  8. Já měl právě vyladěný měsíční obrat, že mi vraceli 3-4 stovky. Takže buď musím změnit obrat, nebo mi budou vracet půlku. Možná ale přestanu tuhle "cetku" doma zcela používat a uplatním ji jen na platby v zahraničí.
  9. Taky mi to oznámili. Dle mého je háček v tom 1%. Vraceli mi 2.
  10. A moje hodinky originál jsou, přesto strojek na té fotce taky vypadá podezřele. Jestli jsou ty Firenze fake nebo ne, nemůžu nijak dokázat, ale věřím a jsem přesvědčený, že to je originál. Moje fotky jsou bídný, sorry jako, ale ty hodinky za to nemůžou. No a k těm sarkastickým příspěvkům se vyjadřovat nebudu (ale díky nim jsem si vzpomenul na povídku M.K., ve které truchlivý bůh charakterizuje určité osoby. Pěkná vzpomínka )
  11. Myslím, že ten Samsung si neporadil dobře a ve druhém a třetím případě ostřil na podložku. Dnes jsem vyfotil svoje hodinky za podobných podmínek a výsledek je podobný.
  12. Bobe, vkládám sem ty samý fotky bez zmenšení:
  13. Jak jsem napsal nahoře, člověk fakt nikdy nemůže vědět. Zvlášť já nemám s PAM žádný zkušenosti a můžu možná, v tom nadšení, naletět, ale přece jen díky mnoha letům zkušeností dokážu odhadnout lidi. V tomhle případě vůbec nepochybuju, že majitel je prvním majitelem, má faktura za ty hodinky a všechny krabice a karty atd. Nic mu v týhle věci sdělovat nebudu, už je doma v Santiagu de Chile. Ale je fakt, že milion bych nevsadil, protože, jak jsem napsal nahoře...
  14. PS - Jsem tady osmý rok a do fóra přispívám minimálně, ale nemám zapotřebí kohokoliv testovat.
  15. Když se dívám na fotky v tomhle vlákně, tak ty půjčené Firenze naživo vypadaly zezadu tak, jako na detailu vloženém kolegou m.n. I barevně - růžové kameny, jen vlásek měl u těch mých zlatou barvu. Ty moje fotky jsou opravdu špatný. Bobe, proč usuzuješ, že jsem fotil Nokií? Je to Samsung Galaxy S6 edge. Myslím, že to má dobrej foťák a chyba je ve fotografovi. Fotky číselníku vypadaj přece jenlíp. Možná, že aparát ostřil na tu OSB desku, já všechno nechal na něm a fotil z ruky a poprvé. Zkusím udělat nějaké fotky za stejných podmínek a dám to sem pro srovnání. Nevěřím, že by to byl fejk. Všechno bylo dokonalé a precizní, gravírování i ty plošky, asi mořený. A zezadu taky nádhera. Pásek vypadal taky velmi věrohodně, asi 2 cm od hodinek na obě strany byl vytlačený "slepoznak", to na těch fotkách taky není vidět. Jasně, nejsem takovej znalec, abych poznal, že ty PAM, co ukazuje YPO, jsou repliky, ale majitel hodinek je důvěryhodnej pán, kterej opravdu nemá zapotřebí vozit na ruce fejky přes půl zeměkoule a riskovat dost skandální ostudu. Vaše pochybnosti zavinily moje špatný fotky. Ale je fakt, že člověk nikdy neví a život tropí hlouposti.
  16. Ještě sem dám tyhle 2 fotky (bez zmenšování). Ta zadní strana je opravdu rozostřená, ale schválně to není.
  17. Ubral jsem na velikosti, ale nevím kolik je limit. Asi jsem to přehnal. Kolik pixelů, bajtů je doporučeno? Už si to nepamatuju a nemůžu najít pravidla vkládání příspěvků.
  18. Do Česka mi přijela návštěva, známí mých známých. On měl pěkné paneraie, tak jsem se vytahoval se svými tutima grand clasic UTC. Hodinky jsme si navzájem vyměnili na den a půl. Do té doby jsem měl paneraie jednou v ruce na Chrono srazu. Tyhle mě opravdu ohromily, padly mi jak ulitý a po dobu půjčky jsem je sundal z ruky jen na chvíli, při focení. Udělal jsem si totiž několik fotek té pěkné limitky. Bohužel ani ten mobil, kterým jsem fotil, není můj. Tak se omlouvám. Taky neznám vhodnou velikost fotek. Snad nízkou kvalitu fotek nahradí jedinečné hodinky.
  19. Mám nově SOH 46 (z druhé ruky) a v nich je ETA, co uběhne za den 24:12 hod Teď jsou u hodináře a doufám, že budou tak přesné, jak jsou nádherné.
  20. ladisu

    Sčítání Tudor lidu

    Safi: Black Bay Blue = 1 Miloshu: Black Bay Blue = 2 financ: Submariner 79090 = 3 Dee: Black Bay Black = total 4 (z vlákna co máte na ruce) Aktobe: Black Bay Red = total 5 (z vlákna co máte na ruce) Docdan: Pelagos Black = total 6 (z vlákna co máte na ruce) Addalbert: Heritage Chrono Blue = total 7 (z vlákna jake Tudor máte na ruce) Petr_cha: Black Bay Red = total 8 (z vlákna jake Tudor máte na ruce) Leviathan: Pelagos Black = 9 tombed: Pelagos Blue = 10 mAra: Grantour =11 + oyster prince = 12 Kalba: Big Block 79170 a Submariner 79090 = 13 huhu4d Ja taky +1 bbay black s etou = 14 p.cia style = 15 neumann Stastny +TBBB od Porscheho = 16 špelda66 + 1 Tudor Pelagos 25500TN = 17 RocketRaccoon +1 Tudor Pelagos Black = 18 jiricek +1 Tudor Glamour = 19 financ +1 Biglock 79180 = 20 qwer + 1 Black bay blue = 21 labat +1 BB red od jonas1 = 22 cortes +1 Submariner 75090 ejkejej mid sub = 23 bohush BB black s etou = 24 ladisu + 2x Tudor Prince Oysterdate = 26
  21. A o jakou pojišťovnu a pojistku šlo?
  22. Pojedu na pár dní do Varšavy. Mám 3 platební karty: era MasterCard, mBank VISA a UniCredit Bank MasterCard. Poraďte prosím, kterou tam nejlépe používat ke placení a výběrům. A když mi zbude nějaký Zlotý, co s ním? Zůstane mi to na památku, nebo mi to veme Arab? Děkuji
  23. Mám doplňkové cestovní pojištění Travel Basic k platební kartě UniCredit Bank. Když někam jedu, tak si přikoupím za 70,- Kč/měsíc Travel Plus. Je to (nebo alespoň byla to, když jsem před lety hledal) jediná pojistka ke kartě na dobu pobytu do 90 dnů. Ostatní jsou do 30 dnů. Plnění jsem čerpal zatím jednouí - žádný problém. Taky jsem se ptal kolegy, který dříve pracoval v Generali - to je pojišťovna, která dodává ten produkt UC Bance. Ten mi to schválil, říkal, že výše plnění při pojistných případech jsou dostatečné a navíc UC Bank je pro Generali důležitý partner, kterého si něchce rozházet, tak se při plnění tolik nevykrucují
×
×
  • Vytvořit...