Přejít na obsah

Renee

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 261 zobrazení profilu

Renee's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Renee

    Potřebuji radu

    Dobrý den, pánové, po včerejším výstupu tady s vámi jsem se sem už nechtěla vracet, ale má přirozená zlomyslnost mi nedovolila, abych se zde ještě dnes naposled nezastavila. Je mi jedno co si o mě nebo mém známém myslíte a nechápu proč se vám zdá divné, že někdo napíše dotaz na fórum ve dvě ráno. Za prvé mám životní styl, který mi umožňujě noční život a spánek přes den a za druhé mi to přijde naprosto pochopitelné, když vám za 1 den končí aukce a vy se najednou dozvíte, že možná neprodáváte to, co jste si mysleli. Tak se to přirozeně snažíte řešit. Předložila jsem známému vaše názory, pochopitelně v poněkud stravitelnější formě, než jak jste mi je zde prezentovali vy sami. On si vyhledal na internetu nejbližší značkovou prodejnu Breitlingen, někde v Ostravě myslím, a dnes ráno tam ještě před koncem aukce zajel. HODINÁŘ POTVRDIL PRAVOST HODINEK! Takže vám mileráda sděluji, že nikdo z vás tady není takový machr na jaké jste si hráli. Považujete se za kdovíjakou elitu, ale jste obyčejní amatéři a jediné čím předčíte nás obyčejné lidi jsou ty vaše rypáky pěkně nahoooru. Takže se nad sebou zamyslete a příště zkuste lidštější přístup, až se sem zase přijde nějaký neznalec na něco zeptat a požádat o radu. Kdyby existovaly injekce se slušným chováním, předepsala bych každému koňskou dávku. Jsem tu dnes už doopravdy naposled a už mě ani nenapadne se vracet. Takže přeji hodně úspěchů ve vašem koníčku, máte se ještě hodně co učit. SBOHEM
  2. Renee

    Potřebuji radu

    Nabízel to jako originál, protože si až do včerejška myslel, že je to originál. Dnes se rozhodne co udělá.
  3. Renee

    Potřebuji radu

    Nevím o jakém balíku mluvíte. Počáteční cena byla 4 999 Kč. Což je, jak jsem teď dívala, také bežně udávaná cena replik. On dal tu cenu, protože už šlo opravdu o starší model. Cenu kup teď určil podle jiných podobných nabídek na serveru
  4. Renee

    Potřebuji radu

    Zrušení teprve řeší. Aukce končí zítra, dnes se rozhodne co udělá. Už kontaktoval i zákaznické centrum Aukra. Trvá na tom, že kupoval ve značkovém obchodě ve Švýcarsku a dal za ně asi 120 000 Kč tenkrát. Asi 12 let žil v Německu, takže pokud by ty papíry ještě našel, tak jedině tam, má tam ještě většinu věcí.
  5. Renee

    Potřebuji radu

    Jenže jste tak zažraní sami do sebe a svého koníčku, že nerespektujete druhé. Taky jsme si mysleli, že tady budou inteligentní lidi, kteří o svém koníčku něco ví a poradí nám, protože my hold máme jaksi jiné zájmy. Ale předvedli jste totální propad lidského chování. Zachovali jste se jako hulváti a opravdu větší katastrofu už jsem na netu dlouho nepotkala, a to se opravdu vyznám.
  6. Renee

    Potřebuji radu

    Ví kde je kupoval a ví kolik za ně dal. Pokud se skutečně jedná o kopii, pak to není jeho chyba. Není žádný fejkař, nezařizuje si celé hodinářství a neživí se tím, prostě jen chtěl prodat obnošené hodinky, o kterých si myslel, že mají ještě svou cenu. Ale prostě se vyskytl problém a myslím že prokázal dostatečnou snahu když se snažil ten stejný model dohledat celou noc po netu a následně požáddat o pomoc na fóru. Jestli si myslíš, že nejúžasnější věc na světě je umět poznat pitomé hodinky, tak zkus někdy vyjít z baráku do reality a podívat se na normální pracující lidi řešící podstatně důležitější problémy. Přesně takových ředitelů zeměkoule jsko jsi ty je nám opravdu zapotřebí.
  7. Renee

    Potřebuji radu

    Samozřejmě, že jdu tahat rozumy, protože jsme se domnívali, že má doma kvalitní hodinky, které stály nemálo peněz. Teď nás někdo upozornil, že podle něj je to padělek a my jsme se chtěli jen zeptat na názor lidí, kteří by tomu eventuelně mohli rozumět. Ověření hodinek momentálně opravdu není snadné, protože jsme ze severní Moravy a kolem Prahy bohužel do práce nejezdím. A rozhodně by známý nebyl tak blbý, aby je půjčoval člověku, který by si je sám chtěl nechat ověřit u obyčejného hodináře tady na rohu. TAK PARDON, že jsme to zkusili touhle cestou!
  8. Renee

    Potřebuji radu

    No, jsem opravdu ráda, že se sem člověk může slušně přijít na něco zeptat. Stačilo říct, že podle Vašeho názoru je to prostě kopie. Nikdo z Vás netuší kdo jsme a odkud jsme, takže být Váma, tak o těžení z nějakého neštěstí držím hu*u. Nejsem odborník na šperky ani hodinky, a proto jsem se přišla zeptat lidí, o kterých jsem si myslela, že o tom něco ví, no to jsem ale krá*a co? Domnívali jsme se, že jsou pravé, ale přesto když se objevila pochybnost, chtěli jsme se ujistit. Neskutečně Vám všem dekuji za Váš neskonale "milý přístup". Primitivové. Sbohem
  9. Zdravím všechny, potřebovala bych radu. Známý si asi před 15 lety koupil ve Švýcarsku hodinky Breitling. Nějakou dobu je nosil a pak dlouho ležely ve skříni. Teď je znovu našel, nechal udělat servis a chce je prodat. Problém nastal, když se nějaký hejsek ozval, že by je koupil, ale že by je chtěl vypůjčit na ověření pravosti u hodináře. Známému to přišlo samozřejmě jako bouda, tak to odmítl. Jenže ten hejsek začal mého známého osočovat, že prodává padělek a kdesicosi, odehnal mu tak už dva zájemce. Problém je, že se známému nechce jezdit až do Prahy hledat značkovou prodejnu, aby hodinky nechal ověřit a původní papíry už nemá. A ten haj**ík mu odhání všechny zájemce z aukce. Takhle má jen malou šanci ty hodinky slušně prodat. Vás tady bych se chtěla zeptat, jestli by někdo z fotek nebyl schopný poznat, jestli se opravdu jedná o originál hodinky (o čemž my nepochybujeme, ale chceme to slyšet i od jiných) a případně jaký model. Snažila jsem se ten model podle obrázku najít na internetu ale nikde jsem nenašla úplně shodné, jen hodně podobné, ale nějakou odlišnost jsem vždycky našla.
×
×
  • Vytvořit...