Přejít na obsah

Tomsn

Členové_50
  • Příspěvky

    199
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Tomsn

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Tudor, Omega, Zenith

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tomsn's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Honzu můžu jen doporučit. Zaplaceno, ještě ten den odesláno a komunikace na jedničku. Hodinky jsou méně opotřebné než bylo avizováno a zdůrazovano z fotek Za mě na jedničku a mohu jen doporučit!
  2. Rychlá domluva, co se řeklo to platilo. Navíc mi V. vyšel vstříct v rámci rychloakce. Mohu jen doporučit a moc mu tímto děkuji
  3. Je to tak, ve filmu jsou s tmavým cifrem. Mám je již 7let, ale za poslední rok na ruce jen cca 2x Spokojený jsem - zpracování v rámci ceny si myslím, že je precizní, qrz eta šlape jak má, kvůli pvd musím uznaz, že nenesou moc známek používání - vhledem k tomu, že sem je vůbec dřív nešetřil, baterka chng za 7 let 2x. Co by tě zajámalo konkrétněji?
  4. Pepa byl velmi seriózní a rychlý v domluvě, jak se řeklo tak bylo . Děkuji mu za to, že přiblížil hodinky do Brna a ušetřil mi tak cestu. Nemám žádné výhrady, a rozhodně ho doporučuji.
  5. Taky se přidávám do klubu, foto sice ze so, ale co už
  6. Moc děkuji Martinovi za obchod. Prodloužený pokec u kafe byl super a můžu tohoto seriozního prodejce doporučit. Takto by to mělo vždy vypadat.
  7. Já začal u Fjallu černou Kirunou... přežil jsem s ní zimu v klidu, ale zase sem dost otužilej Pak následoval Greenland No. 1 Down Jacket M a tj za mě asi nejpohodlnější bunda co od nich mám.. teplá je taky dost na naše zimy :-)... je jediná od nich, kterou mám ve 3 barvách Jinak v zimě střídám nejčastěji , Greenland No. 1 Down Jacket M, Kirunu, Skogsö Padded Jacket M, Visby 3 in 1 Jacket M, Brenner Pro Padded Jacket a pak mám ještě Singi Down Jacket M, Nuuk Parka M, ale na ty nebejvá často velká zima... Pokud bych mohl vybrat ze všech, tak pro mě top nejnositelnější je - Greenland No. 1 Down Jacket M.
  8. Děkuji Davidovi za proběhlou realizaci nákupu 2ks hodinek. Domluva bleskem během pár hodin s realizací předání tentýž den. Takto by měl obchod vypadat, navíc fajn pokec. Prodejce můžu jen doporučit. Tom
×
×
  • Vytvořit...