Přejít na obsah

Freelander

Členové_50
  • Příspěvky

    216
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Freelander

  1. Diky moc,byl jsem taky prikloneny k L
  2. Pánové, sice to sem moc nepatří ale chci si koupit elektrokolo. Líbí se mi Canyon. Chci se zeptat, nemáte tady někdo V rozumné dojezdové vzdálenosti od Kroměříže Neurona v M nebo L? Samozřejmě bio Podle jejich tabulek jsem na hranici M a L. nějak si neumím představit, že bych posílal zpátky kolo jako nepadnoucí bundu.
  3. Sice jsem jezdil jen polnačky ale právě od horskýho si slibuji trochu víc.Jasně,že žádný traily ale trochu víc odvázat bych se chtěl
  4. Díky za reakci,u něj bych se snad mohl dostat i na lepší cenu
  5. Pánové,můžu vás tady poprosit o radu? Zkusil jsem elektriku a zjistil jsem,že to musím mít.Vyhlédl jsem si níže uvedeného Focuse ale dokázal bych budget navýšit i na KTM.Obvykle jezdím jen polnačky a asfalt.Mám trekingové kolo.Od obou uvedených doufám,že mi rozšíří obzory.Díky za rady. https://www.focus-bikes.com/cz_en/1069987-jarifa-6-8?color_combo=94055&pim_itemgenderframe=86443&pim_itemframesizecode= https://www.ktmzlin.cz/product/ktm-macina-team-792/
  6. v kontextu s reklamou české pošty nad tím, to bude asi zásilka pro Monču
  7. Myslím,že Honza to popsal skvěle.
  8. https://support.apple.com/cs-cz/HT202667 tady je to docela srozumitelne.Kdysi jsem podle toho jel a povedlo se.O nic jsem nepřišel
  9. Pánové,musel jsem změnit krmivo a zbyly mě 4 pytle.Kdyby měl někdo zájem,nakoukněte prosím do sekce Ostatní-prodej.Díky.
  10. Chlapi,je to wdt opravdu takový přínos? Vždyť přece ty hrudky taktak drží pohromadě a tampováním se z toho stane jedna "hrouda" Dělal jsem to tak i tak ale u mě žádný rozdíl.
  11. dneska jsem si dal řeč s Nespressogirl v Olympii a ta mi při ochutnávce sdělila,že když si koupím 400 kapslí tak mám mašinku zdarma Je to sice jen essenza mini ale do garáže bude snad fajn.
  12. na stránkách výrobce je ale čeští prodejci nemají
  13. vypadá to hodně dobře.Jen na 13 mini zatím není.Ani ta pitaka
  14. nemáte někdo zkušenost s těmato variantama?Pitaka AirCase a Pitaka MagEZ Case 2 .Mám rád minimalistický řešení,tak mě zajímá,jestli ta 2 působí stejně minim.Díky
  15. To vypadá naprosto úžasně.
  16. Dneska mi přišlo To mezzo jak jsme se bavili. 70 + 30 název Adore. Je krásně tmavá hořce čokoládová, jsem spokojený. Ale tygr ne a ne. Precizní sítko nemám.
  17. To bude potisk.Kluci jak ty tygříky děláte. Mě se to prostě na Silvii nedaří.Není někdo z okolí Kroměříže,kdo by mi řekl,co dělám blbě?
  18. Já si to užívám. V chuti ani kvalitě není vůbec žádný rozdíl. A dávat za kilo 900 nebo 500 je sakra rozdíl.
  19. Kupoval jsem tam roky rokoucí. Praží přesně tak dotmava jak mám rád. Ty všelijaké světlé city ,který jsou kyselý a každej mě přesvědčuje že tam mám cítit ovoce prostě nedávám. Nicméně jsem ve svém rodném městě objevil pražírnu, která to dělá za poloviční cenu. Také sice jede ve světlých ale domluvil jsem si individuální pražení na barvu, kterou preferuji. Je to konkrétně indie Malabar na které ujíždím už několik let.
  20. Psal se rok 1986,rok do vojny tak jsem si v Brněnským Tůzu udělal radost.1050 TK. Foto z netu. Mám pocit,že tenkrát znělo stereo líp než dnes.Nojo,už ani ty deprese nejsou ,co bývaly
  21. To zni rozumne. Já na to pohlížel příliš buransky
  22. Mě by zajímalo, proč si jako stát, musíme o podporu říkat nebo žádat. Podpora by snad měla být dobrovolná a spontánnní. Nepodpoříš, vím, co od tebe do budoucna můžu čekat. Taková téměř vynucená podpora mně přijde směšná.
×
×
  • Vytvořit...