Přejít na obsah

slaytenic

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele slaytenic

  1. Tak problém je vyřešen. Tah mně vyměnil jeden zdější člen DavidC3. Má vlastní hodinářství ve Zlíně. Vřele doporučuji všem, co budou chtít servisovat nebo koupit hodinky. Velmi ochotný a rychlý servis. Je to hodinářství Pechanec. http://www.pechanec-zlin.cz/ Všem ostatním děkuji za ochotu.
  2. Zkoušel, ale ani po použití velké síly to nejde (ani z jedné strany)
  3. Nazdar kolegové, koupil jsem si ke svým Orientům Power reserve CFM00003B0 nový tah a mám problémy s jeho výměnou. Mám podezření, že k uchycení řemene (tahu) neslouží pružná stěžejka, jako u většiny hodinek ale nějaká nalisovaná oska (stejný systém, jako u spojení článků tahu). Osku se mi zatím nedaří vytáhnout, protože celé pouzdro se mi do zkracovače tahů nevejde. Napadá mě jediný způsob, vyrazit to kladívkem. Prosím, pokud máte zkušenosti s tímto typem hodinek, poraďte.
  4. Až na to, že nejsou moc přehledné, tak se mně docela líbí. Ale jelikož jsem měl tyto hodinky na ruce, tak musím vyzdvihnout ten mesh. Velmi příjemně se nosí, že Víťo
  5. Tak dnes mám tyto Orientky (tak jako každý jiný den ). Jsou moje jediné. Jsem s nima spokojený, až na to dnešní foto
  6. To Sakal: děláš vynikajíci fotky a ne jenom těchto hodinek. Všechny, které jsem viděl byly super. A dík za super obchod, můžu doporučit všem.
  7. slaytenic

    LÜM-TEC M8

    Měl jsem tu možnost, si ty hodinky zkusit na ruku.... a můžu říct, že je to krásný kousek. Ikdyž na mé menší zápěstí trochu robustní. Ale jinak nemají chybu.
  8. Mně se líbí hodně. Zitra mně snad už taky přijdou, tak uvidím jak vypadají v realu.( Budou moje první)
  9. Jsem začátečník a chci si pořídit první automaty. Vybral jsem si Orient Power Reserve. Myslíte, že je to chyba? Nejsem náročný uživatel ani žádný hodinkový expert, takže chci hodinky, které se mně líbí a jsou vhodné pro běžné používání. Každý má vkus jiný, mně to logo nevadí a ta přesnost mě taky moc netlačí. Nebude to teda krok vedle?
  10. Představoval bych si něco takového (myslím design). Fotky jsem použil z toho fóra, doufám, že to nebudě nikomu (majitelům fotek) vadit. Díky za rady
  11. Ahoj jsem úplný začátečník a chci si pořídit hodinky. Jelikož nemám o značkách žádný přehled, potřeboval bych nějaké tipy od zkušených. Chtěl bych nerezové, mechanické hodinky se safírovým sklíčkem. Velikost max 42mm s kovovým řemínkem. Prosím Vás o nějaké tipy modelů do 4 tisíc kč. Nevylučuji možnost koupě z "druhé ruky" Děkuji za jakékoli tipy nebo rady.
×
×
  • Vytvořit...